.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ТЕЖКО МИ Е :(

Здравейте..
    Отново депресирана тема от мен. С моя приятел се скарахме много брутално. Не сдържах нервите си и се развиках като истеричка, започнах да го удрям. Направо бях откачила от тези караници, дори без някви по сериозно причини. Той се държеше до последно, но в един момент и неговите нерви не издържаха и започна да крещи, не ме е удрял никога, не го направи и сега, но каза че не иска да ме вижда повече, че тва е краят. Каза, че иска време, и за 2ма ни, за да обмислим дали да продължим заедно, или да се разделим. Да преценим кое е най-добре и за двама ни.Но аз не мога без него, не издържам. Сигурна съм в него и в обичта му, в моята също. Може ли всичко да свърши така? Може ли тази силна и здрава 2 годишна връзка да се захвърли просто така на вятъра? Ще се побъркам. Аз слязох от колата и си тръгнах. Обикалях под снега, като лудите. Мислих си какви ли не неща. Чувствам се адски зле. Извиних му се в смс, но той не отвърна. Боже кво да правя иде ми да се лепна в стената. Причината за скарването ни беше абсолютна глупост, но всичко стана толкова бързо. Пффф кво да правя да оставя ли да мине малко време? Или да му се обадя и пак да му се извиня, че така се изнервих и провалих всичко?
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

из4акай малко-после се постарай да се извиниш много хубаво
    П.П.-и на мен ми е тежко ;[
    I can't stop myself from loving you <3

Моя съвет е да се наспите и двамата,,,Утрото е по-мъдро от вечерта ,, определено....и по някое време утре му звънни и му обясни нещата,които току що ни сподели :P пожелавам ти късмет и по-леко с истериите :P

Понякога наистина не мога да се контролирам и после много съжелявам
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мила,по-добре изчакай,за да му мине яда,защото в този момент няма да разсъждава трезво и ще се разберете Успех

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми той ти е казал че ви трябва време и на двамата,което не означава окончателен край,а това че не можеш да се контролираш трябва да го промениш.Всеки има лоши черти в характера си но за човека когото обичаш трябва даси готов да направиш тези промени!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мисля,че и двамата имате нужда от време.Не го търси 3-4 дни,ако трябва и седмица,но по-добре го обмислете.Всичко ще се оправи.2 години сте издържали пък сега няма...Всичко ще е наред

Дай му време. Обмисли и ти нещата. Поговорете и всичко ще се оправи.
    I know I should stop believing ... !

Супер фен Аватара на galu6a
    обади му се или отиди в тях и поговорете като зрели хора
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    bLg ` citY
    Абе аз сам момче и не знам... може и да е края... съжалявам че ти го казвам но ... все пак изчакаи
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Дай му малко време.. след няколко дни,когато нещата се успокоят и ви е минал гнева поговорете и дано всичко се оправи! Все пак не сте от скоро заедно - 2 години не могат да се захвърлят заради един скандал. ; ))

hottie
    Guest
    Разбирам го, все пак си го ударила...трябва му време

Град
    Пловдив
    едно карате в бъбриците и изчезваш безкрайно
    -- -- --

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Момчето ти е казало, че иска време - тогава му го дай. Не бъди нахална и досадна, остави го няколко дни да помисли, ти също помисли как да промениш нещата, които не харесваш и как да започнеш да се контролираш, за да няма втори път подобни изцепки. След като си сигурна в обичта му недей да избухваш така за дребни неща. Но недей да му досаждаш на тоя етап. Не си мисли, че на него му е лесно и му харесва ситуацията. Сигурна съм, че не е така и щом иска време му го дай, защото ако го притиснеш сега ще влошиш нещата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Аз съм на мнение да почакаш малко и го покани да се видите виж какво е положението и тогава решавай! Според мен той много те обича и страда също като теб! Успех

и аз сам изпадала в такава ситуация като твоята даите си малко по4ивка един от друг из4акаи няколко дена и му се обади за да му се извиниш и да кажеш 4е съжеляваш за нещата които си казала

Град
    Никъделенд
    Разбирам те... И на мен ми се е случвало. Не е на добре, че сте стигнали до там... Оставете си наистина известно време. Тогава поговорете, извинете се прилично един на друг и бъдете компромисни един с друг занапред. Поговорете след "почивката"! Успех....
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си