- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за майка ми
много просто писна ми вече от нея.от 15 год насам има любовници.наскоро баща ми разбра (аз през всичкото това време знаех всичко) но не смеех да кажа нищо.изобличаваме я и тя казва ама нищо не е станало нз си квоо... спря се за месец 2 дали имаше и пак се почна.
замина с баща ми за словения и сега намерих едни смс дето си пише пак с любовника и вече наистина ми кипна![]()
иска ми се много да кажа на тати и най накрая да я остави (макар че той я обича и с пръст не я е докосвал-бил)заради последния си любовник и стана нещо на кръста,ся си викам не кръста да я боли ами главата.просто тя ме е наранявала много![]()
страх ме е за тати защото миналият път пропуши( а той по пронцип не пуши) цяла нощ стоях с него по заведения и не искаше да се приберем спахме в леля ми и така.страх ме е че ще направи някоя глупост защото само той винаги си ме е обичал![]()
незнам дали искам мнения или просто тряваше да кажа на някой![]()
![]()
На колко сиАз ти предлагам първо да я предопредиш ,че ако пак разбереш нещо такова ще му кажеш всичко ...
е,поне си със един баща дълго време(макар че майка ти му изневерява) Моята майка пък за 13 години ми е наредила 4 татковци...Гадно е.Гадно е се да се учиш да казваш на някой непознат "татко" и после след 3-4 години когато наистина си се сближила с този човек той да си тръгне.
А пък баща ти защо не се раздели с нея или...ддз.Мн е гадно![]()
Не знам..много гадна ситуация.само мога да ти кажа да подкрепяш баща си и да си до него..горе главата маце ще се оправиш
Наистина е гадна ситуацията, но си мисля, че не и прилича на възрастта да прави подобни неща.![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Кажи на баща си! Той има право да знае.Мама ако си хване,аз тоя ще го заколя,няма да пусна в къщата си чужд мъж!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
+1 .. кратко точно и ясноПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
Поговори с майка ти,кажи й какво чувстваш без да ти пука.Накарай я да разбере,че това което прави наранява и теб и баща ти.Ако това не подейства,кажи директно на баща ти![]()
Успех!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
майка ти се държи като разгонено животно...не се обиждай... и щом казваш ,че не взима от дума когато и говориш...кажи на баща си за всичко,подкрепяй го и най-вече не го оставяй ,защото в мъката си може да свърши някоя глупост [недай Боже] и да останеш само с майка си...ако може да се нарече МАЙКА човек,който чрез деиствията си не просто не помага ами и вреди на нормалното развитие на детето си... съчувствам ти
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Егоисти сте с вашите разсъждения. Ами ако жената просто знае какво иска? И естествено това което иска и търси не го намира в рамките на дома? За всяка изневяра си има причина. Майка ти си е възрастен човек, а ти не си чак толкова малка, че да изпитваш такова недоумение. Щом майка ти си има друг, сигурно същото положение е и с баща ти. Да си се замисляла, че ваще може би са все още заедно единствено заради теб? По въпроса какво трябва да правиш - ми просто НИЩО. Това е, уважавай избора на родителите си, техен живот - тяхна си работа. Толкуз.
Не се меси, тва си е между тях. Големи хора са и имат глави на раменете.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~