Значии преди няколко седмици една фр ме запозна с едно момче от нашето даскало.И той ми писа в скайп веднага след даскало.Писахме си,няколко пъти ми каза,че съм имала много хубави очи,била съм красива...както и да е не мислех,че е нещо важно . Но започна постоянно да ми пише и в даскало ме заговаря.Излизахме 1 път с други фр.Той постоянно стоеше до мен и ми говореше за най-различни неща-от даскалото до колко хубаво било времето днес .Ходихме на волейболен мач разказва ми кой му бил фаворита ала бала ... Иии след това настоя ме изпрати до вкъщи...Преди нямах никакви чувства към него,но мисля,че аз започвам да го харесваамм.. Ми то след всичките тези комплименти.... xD Той не е нито много красив...но просто нещо в него ме кара да го харесвам.Той на няколко пъти ми спомена,че го било срам пред момичета...Ама като гледам не го е срам много. Иии постоянно ми звъни ей така да види какво правя.
Такаа...за него толкова.Проблема обаче е,че моята фр (която ни запозна) го харесва...И незнам какво да правя.Някакви съвети