.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Дилема, да се пробвам или не ? Моля съвет от дамите.

Да знам че само глупака повтаря старите грешки и се надява на нов резултат Има 1 момиче да речем че от 2-3 месеца и чета блога и постовете в 1 форум, много интелигентно момиче, с вкус, творческа личност има голямо сърце, все още найвна доста ми напомня на мен в това отношение. та значи аз е харесвам, не съм е виждал как изглежда пък и външният вид няма значение за мен, само душата и същността са важни. Накратно, тя прекрасен човек, аз твърде срамежлив, макар че вчера се престраших ужким по друг повод да и пиша но само по 1 писмо си разменихме и мен ме е срам да и пиша отново та дами вие как бихте се почувствали/реагирали ако вие сте на нейно място и аз ви споделя всичко това ?
    Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно

Послепис : естествено че съм фейк

Човек, живота не е само по форумите и блоговете... Пиши и че е тъпа шматка и излизай навън...
    An Evil Man

Супер фен
    Ако някой ми пишеше така...Бих го приела просто като подигравка иии бих му се ебавала

моля не го окуражаваите, нека не става компютърен мишок... ман счупи си компа и бягай навън! Надявам се не искаш да станеш като оня имортала... Мисля, че тази мисъл ще те мотивира достатъчно...
    An Evil Man

Е живота не е само онлаин но въпреки това от толкова време е наблюдавам и е мисля за прекрасна, без дори да съм виждал нейна снимка Тя не е от този тип хора който биха се подигравали, тя е разумен човек, стремящ се да разбере другия, тя мисли като дете има си свой собствен свят и се държи простичко човешки, винаги търси доброто у хората. Познавам хора който точно така са се запознали но просто ме е срам и страх от реакцията и. А забравих да спомена че след 10тина дена ще е видя на живо а след 2 седмици ще сме заедно доста време, макар и тя да не знае

тъпо е уе човек... не мога да си представя, как някой седи и рови в някви блогове и други простотии, с някаква надежда да си хване мацка от там, без дори и да и е писал...а може да се окаже супер хейтърка или супер урод... може дори да се окаже, че е мъж!!! Вие сте баси найвните хора... и аз харесвам Анджелина Джоли и скоро ще съм с нея, но тя незнае още... Сега ще почна да и чета и блога и всичко ще се нареди... Стегни се бе пич, не ме вкарвай в такова отчаяние... а на колко си години?
    An Evil Man

Повече от фен
    Get A Life!!!

и излез от форума - навън има много момичета. а на тази ако искаш и пиши един директен мейл, ама мен ми звучи като обречена работа

edit: като пише "моля съвет от дамите" защо отговарям сам си се чудя...... сигурно откривам непозната част от мен
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Абе човек като чета творбите й и т.н. разбирам повече за нея за същността й за това че и тя като розата от малкият принц има нужда да бъде предпазвана зада не е смачка живота макар и да го отрича по свой собствен начин. Иначе аз съм твой набор тя е с 0-1-2 години по-малка

Град
    Пловдив
    е добре разбирам, че момчетата ги е срам да заговарят момичета ама да ги е срам да им пишат те нали затова измислиха скайпа бе
    -- -- --

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    edit: като пише "моля съвет от дамите" защо отговарям сам си се чудя...... сигурно откривам непозната част от мен
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ПРЕДСТАВА СИ НЯМАШ КЪВ ГЛАС ИЗКАРАХ В МОМЕНТА, ЗА ДА СЕ СМЕЯ

Град
    Инкогнито
    От темата може и да няма смисъл но поне някой откри женското си аз

...ще се абстрахирам от това,което прочетох,дали е яко или не да си търсиш гадже по форумите не ме интересува,щом на теб ти е яко.....според мен-рискувай-нищо не губиш,аз бих рискувала и не мисли,как ще го приеме тя и по какъв най-добър начин да и го поднесеш......просто направи,това което чувстваш от вътре.Последната дума при мен винаги е вътрешното чувство и не съжалявам,че го слушам ;] ! А ако се окаже нещо кофти за теб,спокойно света не свършва! УСПЕХХХХХ :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Ако някой ми пишеше така...Бих го приела просто като подигравка иии бих му се ебавала
    аз също
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Инкогнито
    Преди време, пусках тема за 1 момиче което харесвах Наистина труден избор, ама като гледам повечето дами ще си правят гаргара

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Абсолютно на същото мнение съм!!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Eми щом толкова много я харесваш й пиши без да се притесняваш - все пак това е интернет пространство, не е като да кажеш на живо... Пиши й пък ако не стане така както искаш здраве да е, живота не свършва
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    bLg ` citY
    Шзлез на вън човече
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    моля не го окуражаваите, нека не става компютърен мишок... ман счупи си компа и бягай навън! Надявам се не искаш да станеш като оня имортала... Мисля, че тази мисъл ще те мотивира достатъчно...
    хАхааххахаха Във всеки един форум, трябва да има човек като тебе да казва истината в очите

Град
    Инкогнито
    Смяташ да чакаш 2 седмици размишлявах от последствията че преди пуснах тема за момичето което харесвах, писахме си и се оказа че е по прекрасна от колкото е мислех, е вярно че е 3-4 години над мен и че си има фр ама е супер точна. Разбираемо е защо се колебаеш да не бъдеш наранен ако си има фр Аз не съжалявам, само трябва да измислиш малко по-заобиколен начин да е заговориш

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Не съм чела мненията,това да го кажа предварително.

Та аз какво мисля:от мненията й в форума неможе да изградиш представа за нея-не всеки е такъв,какъвто е тук.Второ може да е от друг град.Айде да приемем,че е от твоя-ами ако си има приятел.Може и да е прекалено малка или голяма-макар,че годините нямат значение за ние може да ида.Повечето момичета биха се уплашили,ако разберат,че някой маниак им чете мненията.Реалният свят и истинския са толкова различни.Ако искаш да опиташ и е от твоя град-започни с скайп и виж там как ще е уговорете си среща,ако реши и от там нататък каквото стане

Нещата които пишеш,ми изглеждат малко странни..Ако наистина мислиш че е твоят човек,то тогава и напиши скапаното писмо.Та това са само няколко реда?!!Как ще се почувства момичето,ще разбереш след като и кажеш нещата които каза (написа) и на нас.Успех

Zareji q taq.. pa zemi se razhodi do dunava pusni 1 pismo v butilka i 4akai nekoq romanka da ti otgovori. 6e si q hvane6 , oba4e 6te jiveete na semeini na4ala 6e si imate 2 deca i 6te jiveete 6taslivo do kraq na dnite si
    Kyokoshin - society of ultimate truth

Според мен ти трябва да бъдеш искрен и да разкриеш чувствата си.Не се срамувай чак толкова и бъди по смел.Жените обичат по решителните мъже, а и след това ще бъдеш наясно какво мисли тя.

Град
    Инкогнито
    А и да кажеш какво е станало

Няма ли мен някоя мацка от форума, да ме хареса просто докъто ми чете мненията... или трябва да си направя и блог?
    An Evil Man

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си