Надявам се някой да прочете всичко и да даде своето мнение. Мерси предварително! И така ето я първата част http://www.teenproblem.net/f/viewtop...641&highlight= . Взех решението да спра да се занимавам с въпросното момиче но така и не успях. Нямах достатъчно воля и също така тя беше доста настойчива. Не мога и ден без да се чуем, видим или да си пишем... Незнам просто какво да направя и тя какво иска от мен. Говорили сме си за много лични неща, за които на никой друг не съм казвал. И така стигнахме до момента, в който в прав текст ми каза "ето адреса ми, ... чакам те" Напоследък чувам само такива работи и всеки път ми иде да ударя нещо защото не мога да предам приятеля си, с който тя ходеше преди. Те са скъсали защото той не е бил сигурен в чуствата си... но все пак според мен не е редно да правя каквото и да е било с нея. Незнам още колко време ще издържа така, а и незнам дали въобще искам да се въздържам повече.
ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!
След като не направих нищо по въпроса, тя ми каза за някакво друго момче и само чакаше една моя дума но аз пак замълчах и я тласнах към бройкаджията... КАК МОЖЕ ДА СЪМ ТАКЪВ ИДИОТ?