- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата за вас е ?
Какво е за вас изневярата ? отговори и мнения !
Нещо, заради което си заслужава да теглиш шута на партньора си без да ти мигне очето.![]()
Аз не бих я простила освен ако не обичам човека и знам , че няма да го повтори.![]()
Ти хубаво, ако го обичаш ще му простиш, ама дали ако той те обича изобщо ще ти изневерява?!Първоначално написано от cryingangel
nicolepcd
За мен изневярата е бягство от еднообразното и баналното...но от друга страна е предателство и не бих я простила
Na men tva e nai - golemiq mi strah v1v vsqka edna vr1zka.Tova e predatelstvo nikoga ne bih q prostila
Is everybody going crazy?!?
Изневярата е липса на уважение,предателство,егои зъм..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Краят на една връзка. Щом някой изневери значи:
Не те обича истински.
Не те уважава.
Не му стигаш.
Не е щастлив до теб.
Оттам нататък просто няма смисъл.
Изневярата за мен е :
-предателство
-породена е от ежедневие и еднообразност
-лъжа
-егоизъм
-липса за нещо
-края на една връзка
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
... [ + ] 1Първоначално написано от DimovB
![]()
Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`
Много точно си се изразилаПървоначално написано от miss_ludataa
![]()
Първоначално написано от Bellatrix
няма прошка за изневяра..за мене означава КРАЙ !
+1Първоначално написано от elsy
Ако изневери... вратата.. и айде...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Изневярата е едно от най-долните и мръсни неща които човек може да пречени да друг човек.Аз такова нещо никога не бих простила.Даже няма да мога да го погледна повече.
напълно съгласнаПървоначално написано от Fortuna
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от Bellatrix
но със сегашния ми приятел не е точно така...Първоначално написано от cryingangel
иначе да...аз съм му изневерявала...но не съжалявам
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Изневярата е постъпка,подтикната от липса на разнообразие/ласки/любов/доверие в една връзка.В повечето случаи (да не кажа във всички) вината е на човека,на когото са му изневерили (все пак щом на партньора ти му липсва нещо и ти не можеш да му го дадеш е нормално след време да го потърси в някой друг).Желанието за изневяра в повечето случаи се поражда от липсата на комуникация между партньорите ... Просто човека,на когото му липсва нещо премълчава,защото не иска да нарани партньора си,но в последствие нещата стават доста по-сериозни.
Преди всичко е човешко!Естествено нищо хубаво не е за мен изневярата,защото това показва купища качества,към които аз не се стремя нито пък търся...Силно се надявам да не ми се случи нито да съм потърпевша,нито да съм в ролята на изневеряваща,ако толкова искам да съм с друг бих могла да го направя по честния начин-късам гаджето и хващам другия,но само когато картите са на масата!Винаги съм уважавала хората,които умеят да прощават,тъй като аз все още се уча на тази опция....Много зависи от ситуацията все пак,но ако се стигне до там аз да трябва да прощавам,ще се радвам да простя,защото за мен това е една малка победа и нова доза доверие към момчето.....!
Ами от една страна смятам,че това показва доколко държи един човек на теб.Изневярата е като предателсвто.Никога не се забравя.Но пък от друга страна наистина е човешко.Никога не можеш да бъдеш сигурен каква е била причината и затова не бивеа да се съди прибързано.И понеже съм доста отстъпчива бих простила една изневяра.
доказателство колко много дадения 4овек "държи на мен"
но дали бих простила или не зависи колко много аз държа на него
I can't stop myself from loving you <3