.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Ми първо бих се направила,че ще му простя.После ще му изневеря и аз и после вратата и чупкааа

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Краят на една връзка. Щом някой изневери значи:
    Не те обича истински.
    Не те уважава.
    Не му стигаш.
    Не е щастлив до теб.

Оттам нататък просто няма смисъл.

Прощавала съм, и бих простила отново. За да му простя, значи съм го обичала, а щом го обичам не бих искала да го загубя заради толкова незначително, според мен, нещо. Сметнете ме за тъпа, но просто не си заслужава да слагаш край на връзката заради една грешка от страна на половинката ти. И ако това не стане перманентно ще търся вината в себе си. Все пак, за да потърси нещо при друга, значи аз не съм му давала необходимото.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Изневярата е липса на уважение,предателство,егои зъм..
    +1
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

не знам дали гордостта ми би простила такова нещо..ама нали знаете има ли първи път,ще има и втори

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Пълен шит.

Цитирай Първоначално написано от flower123
    не знам дали гордостта ми би простила такова нещо..ама нали знаете има ли първи път,ще има и втори
    съгласен съм с теб... случи ми се за 3ти...
    ©opy®ight

puk to ko ni6to ob6to se pak pove4eto momi4eta koito smqtat 4e priqtelite im sa prekaleno verni sa im izneverqvali pone 2 puti bez te da znaqt ama nqma problemi de

i po temata zavisi ot situaciqta )))))))))

Град
    `In Hell`
    Зависи от ситуацията

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Не вярвам че бих могла да простя такова нещо на човека до мен,колкото и да го обичам!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

предателство,разочаровани ...

Град
    Долината На Идиотщината
    Най-подлото,гадно и мръсно нещо което може да се случи в една връзка.

Нещо,което не бих простила.

изневярата по принцип е мн егоистична постъпка... изключително долна!
    мн трудно бих простила такова нещо... нз дали изобщо...
    но рано или късно истината винаги излиза на яве...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен

Re: Изневярата за вас е ?

Цитирай Първоначално написано от Vampire01
    Какво е за вас изневярата ? отговори и мнения !
    ... приятно изживяване за кратко без любимия човек - все едно гледаш мач с приятели......... ако има чувства вече е друга работа........
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Егоистична постъпка, абсолютно потъпкване на всякакво доверие в другия. Като цяло - едно неуважение. От една страна, заради това, че вместо да обсъдиш проблема с половинката, ти си хукнал по чуждо, от друга пък си направил нещо, което да нарани човека, който уж обичаш. А ако си го направил просто за спорта - още по-зле.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на iiirish
    изневярата е нещо относително. винаги съдим човека, който ни е предал доверието, но никога не се обръщаме навътре към себе си за да видим как ние го предаваме.
    винаги съм мислела, че никога няма да изневеря, но факт е че се случи. може да е било забежка, нещо моментно, всъщност било е 2-3 целувки, но изневярата си е изневяра. и така както моите ангели са били слаби в него момент, какво трябва да очаквам от другия? да не вижда нищо освен мен? това няма как да стане. важното е когато усетиш, че преминаваш границата, да направиш така, че моментално да се върнеш в правия път. това не си ли го направиш сам, никой не може да го направи за теб

Изневярата е предателство и щом е имало 1-ви път и ще има и други...Мое мнение..

Цитирай Първоначално написано от Tera
    Изневярата е предателство и щом е имало 1-ви път и ще има и други...Мое мнение..
    Раят и адът са единствено в ума ни !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си