- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Из дневника на един моладжия:
^фул, мул били.
Надали някой от тия, дето са писали в темата, поне веднъж месечно пазаруват от подобни магазини, или ежеседмично ходят да пият кафе в моловете..
моловете не са лошо нещо, замисъла е добър за американците, които ги мързи да ходят много много
обаче в тукашните молове стоките са със завишени цени, които не отговарят на истинската им стойност - просто щото инвеститорите искат пък да си избият парите от строежа за няколко години сигурно.
а и селянията си е повсеместна, голямата работа че чехлите ми са от молаили пък че някой е ял в макдоналдса на сити центъра, тва е престижа нема що...
иначе аз се подвизавам най вече в киното на сити центъра, магазините не са ми интересни
тотално! кфото и да се направи се сме недоволни, а относно финансовата криза - не виждам мн хора да ги е засегнала... секи път като отида до CCS и мола пълен братче, после той ви бил виновен.. както и вече споменахме си ги има и малките магазинчета, никой не ви кара да ходите в мола за да пазарувате .. ся сички мн ги плюете ама знаем къде ще пиете кафе след няколко дни .. после ест мола виновенПървоначално написано от XceSS
^ тиииииииииииииии луууууууууууууууууууууууу ууда ли си да дам три лева за 20 грама концентрирано кафе ???!!???!?!??!??!?!??!??!?!??!?!?!??!??!?!?!?!??!? !??!?!?!??!??!!?!?!?!?!?!?!!???!?!??!???!??
Дай Боже скоро да се затопли шибаното време и въобще няма да се кисне по заведенията в 20ч. вечерта.
Никва криза няма. Всичко си е чиста и проста шибана инфлация.
Явно никой не помни как едно време кока колата по заведенията на центъра беше 60ст., а сега е лев и 60!!
пълни са с тийнейджъри,които предимно обикалят и разглеждат,но не купуват.![]()
затова, че моловете стоят неподходящо е виновен архитектът, който отговаря за градоустойствения план. ако не бъде одобрен проекта няма да има подобни грозни "модерни" сгради... то навсякъде така стана...
относно моловете: зяпачи много, купувачи малко.
не знам само защо моловете са "грозни кутии" мен ме кефят...
МОЛ - много магазини под един покрив!
Като идея е удобно вместо да се вайкам между Графа, Витошка, Гурко и Славейков в стремежа си да намеря една тениска.Но признавам си не всичко в мола е хубаво.Особено мутрите и наконтените силиконки, които те гледат "от високо"!
За цените - зависи от магазина.Примерно в PLAYLIFE има много хубави дрехи но са скъпи! В OVIESSE има много хубави дрехи и аксесоари, които не са скъпи.
Като цяло се радвам, че се появиха моловете ... дойдоха доста марки, които до тогава не ни бяха познати в България!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ама чакай ся, това че ти нямаш 2.5лв да пиеш едно кафе в МОЛ-а, не означава че тази 'малка грозна кутийка' не трябва да съществува или па другите глупости че водило до депресия, че не се била връзвала в обстановката на града?!?!?!?Първоначално написано от cherinka
![]()
Точно щото с ония грозни порутени сгради не се връзва - за това сега срутиха половината опълченска. Щото освен неестетическата визия са и опасни за хората.
Като си свикнал да си купуваш тениски и бельо от металните бутки по битаците за 3 лв пет в комплект, много ясно че ще псуваш по тия 'излишни' съоръжения хАхХХ. Не мога да разбера манията на някои да критикуват неактуални неща за тях по тоя глупав начин и да се излагат пред всички.
Г-н администратор, нали живеем в демокрация и всеки може да си изразява мнениетоПросто на някой им се вижда че имат повече минуси от колкото плюсове
![]()
Ама нека се изказват, на никой не преча, просто се възмущавам че хора които нямат 5 лева в джоба да изпият едно кафе в мола камо ли да си купят нещо тръгнали да ми обясняват как били моловете грозни кутийки или водели до депресия не знам си кво.
на мен ми е яко в мол да се мотам, колкото и да е "тъпо" и "депресиращо" ... то това сигурно е щот съм "мъжка кифла" искам зилени лапички!
Не става въпрос за депресия или нямане на пари. Извинявай, но защо аджеба да дам 3 лева за кафе, което мога да получа за 60 стотинки от някое кафене? При това абсолютно същия вкус и марка? Преди седмица една приятелка си търсеше чанта и гледа някаква в CCS за 65 лева, черна обикновенна. На другия ден гледам АБСОЛЮТНО СЪЩАТА чанта за 5.00 лева на пазара в Младост. Нямаше грам разлика само дето на етикета не пишеше някоя известна марка. Е, къде е логиката човек да си купува неща за по над 50лева, като може да си купи за 5 лева същите неща?
ПП. Да, в Мола винаги е пълно с хора, ама едва ли и 1/3 от тях наистина купуват. Едно е да зяпаш витрини, друго да купиш.
^ като ти видях подписа разбрах, че просто няма смисъл...
Bellatrix
типичната философия на деветокласничка с 2 лв от мама за кроасани в голямото междучасие.
Има ли някой писал в тази тема, който сам да си изкарва парите и те да са поне 7-800+ лева месечно, та да може да си позволи да си купи нещо от там без да го гладува 2 месеца?
"Въййййййй къф тоя кораб бееее ... а какъв телевизор има на стената и движещи се врати ... дали става нощну времи дискокетъ ?![]()
Добре, не мога да разбера защо си търсите нещо скъпо като същото може да го имате за 10 пъти по-малко пари? Какво - марката ви прави по-големи и велики ли, какво? И майка ми изкарва добри пари, не бих се нарекла бедна. Независимо от това досега не е давала повече пари за нещо, което не е по-различно с нищо от това на пазара.Първоначално написано от machoka
Обичам да чета. Харесвам фентъзито, както и много други жанрове. Кое по-точно те стряска? А това, че харесвам "Здрач", не значи, че съм някоя от тъпите манячки дето пускат теми за книгите през 5 минути.Първоначално написано от Joc
Браво че не скубеш родителите сиИначе моля те откажи се от Здрач
![]()
искаш ли да се облечем и гримираме като вампири и да правим секс?Първоначално написано от Bellatrix
Казах, че харесвам книгата, не че откачам по нея.Първоначално написано от Joc
Просто това е първото фентъзи, в което освен обичайните фантастични битки, има и чувства. Това не значи, че искам да съм вампир или да правя секс с такъв.
![]()
защото това,което има на пазара,не е същото като това,което предлагат в мола.
разликата е в качеството,а качеството,то е най-важно.
а, бе, бебчо, възмущавам се на цените, не на фасона на сградите, нито на 'обновлението им'.
Просто по някакво съвпадение поста ми се оказа в темата за М-О-Л.
!
Ти като си голям гъзар и изкарваш по 7-800лв. месечно заведи ме там да пием кафе да видим как ще ти се откъснат 10лв. от сърцето за едното нищо..