- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Из дневника на един моладжия:
Aха. Спомням си как веднъж си купих обувки за 90 лева и краят им дойде на следващия сняг. Имам и едни ботуши за 35л, с които изкарах 2 зими.Първоначално написано от guinessgirl
предпочитам да обикалям по различни по вид магазинчета в целия град а не да се забивам на едно мястотолкова по хубаво и радостно е когато трябва да търсиш по повече магазинчета пръснати навсякаде и накрая да се сетиш че си си харесал нещо в другия край на града
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
всичко идва от димитровградскиа пазар и от турцияПървоначално написано от guinessgirl
искам да ти кажа че половината неща които ти си мислиш че са маркови ги шият в селата около Кърджали
Шапкарю .....
na malko mesta ima ne6to original kakto sa kazva si4ko e tyrski fal6imentos
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Да излезеш в 9:00 и да се върнеш в 18:00 скапан от ходене и пак да не си видял всичко - ей това е пазаруване![]()
Моловете са умряла работа...
Те явно не са виждали как на димитровградския пазар в някои дни е препълнонео от фирмени камиони, които изкопуват цялата стока на пазара и как тези МПС-та са със софииска, пловдивска, варненска, бургаска, русенска регистрация............Първоначално написано от HexGirl
точно и потник за 10 лв става на потник за 40 лвПървоначално написано от cherinka
бахти мизерията
ама е голяма тръпка да идиш на пазара хем си копуваш много работи хем не си дал много пари хем е супер забавно щот има някви луди хора там примерно влизат м-ду сергите с колиабе супер кеф е може да си копуваш боклуци (които са по здрави и от марковите боклуци понякога) и накрая утиваш да се наядеш д колачета така че да не ти стават дрехите които си си купил
еи тва е истински пазар а не в гаден мол с нафукани сноби които всъщност са от някое диво село
Шапкарю .....
Извинявай, ама къде са тия кафенета в които можеш да си поръчаш кафе за 60ст? Сигурно имаш предвид някоя квартална кръчма или улична машина за напитки?Първоначално написано от Bellatrix
Тва като два минуса правят плюс или като два минуса правят по-голям минус?Първоначално написано от WHITEPOWDER
Е де да знае човек, може да е умишлено, затова.
They are not there to shop.
They are not there to work.
They are just there.
"Кибици в мола":
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
В Италия видях едни бабички, които си плетяха в мола.Още нищо не сме видели.
![]()
Jay и Silent Boooooooooooooooooooooob!!11![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Десетокласничка.Първоначално написано от WHITEPOWDER
![]()