- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правилно ли съм направил ?
+1!!!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и аз бих постъпил като теб, ти си пич.
©opy®ight
mi evala za tova mngo dobre si napravil..momi4e me4ta napravo xa![]()
мии не
малцинство са на днешно време момчетата които отказват секс затова браво ии за напред продължавай да мислиш с главата си а не с оная си работа![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Не.Първоначално написано от rUffLes
Тъпо си постъпил.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Отдавна не сме в Ренесанса когато като ебнеш нещо и се заразяваш...има капути...а и 14-15 годишните не са чак толкова зле...нещо те тресат някфи паранои...Първоначално написано от mimka_1987
Ти си ИДИОТ! Естествено че не трябваше да ги ебеш...въпроса е защо съжаляваш?
пълен сдуханяк си, айде влез тука сега да са охладиш www.prize.bg/optimus
Много правилно си постъпил ! Каквито сме гадни жените най-много да те изкарат изнасилвач после , само за да се направят на интересни ! А на всички , които те подкрепят искам да им задам въпроса : "След време дай Боже да имате деца , ако дъщеря Ви някоя сутрин се прибере и ви каже, че на купона, на който е била се е случило това , за което разказва младежът, Вие дали ще подкрепите момчето в случая или ще защити детето си ? И ще кажете ли на дъщеря си , че рядко се отдава такава възможност на мъж и е било хубаво , че се е възползвал ?
не ... освен ако не си гей![]()
Много правилно си постъпил... а и Бъртън ме кефи![]()
Да. И аз мразя да правя секс с пияни-заляни, дето нищо не разбират какво им се случва.
И сега картофки ли да ти обеля ?
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Все едно да питаш , че на улицата е имало разхвърлени пари и хората са ги събирали а ти неси се навел да си вземеш нищо![]()
![]()
![]()
Стой си на сухо тогава , още колко пъти мислиш така ще ти се отвори парашута да ебнеш нещо без да си просиш.
Кат та е страх няма да ходиш по такива купони .
Има презервативи за секса все пак.
Половината в този форум са под 14 години, а останалите са загоряли фантазьори .. някой беше написал, че можел да се зарази с нещо .. с какво с латексова шарка ?![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Първоначално написано от mimka_1987
Ехо,да сте чували за презервативи?За какво мислиш са измислени те?Да красят касите на Kaufland ли?
Не е правилно ако имаш презерватив направи си кефа .. Ако те е срам не ние не можем да ти кажем ти си преценяваш
Mi nee pravilno bace ima 3ri varianta za6to si postapil taka 1viq kura ti e malak i te e sram 2ri variant moje da si analen palavnik(gei) 3ti variqnt ne e ostanalo kurvelak za tebe (slu4valo mi se e ) ! ta mani te prostotii stiga si hvarlql prah kaji koi ot 3te variqnta e..?![]()
Първоначално написано от migancy
Aми ако го е направил и не е използвал презерватив е можел да се зарази и то с много неща . Най-малкото имайки в предвид , че после другите момчета са оправили момичетата не се знае кой е използвал презерватив и кой не ! Много е вероятно да се заразиш с нещо в такъв случай и то не с латексова шарка , а с нещо много по-сериозно !!! И повярвай ми щом толкова лесно се почват да се оправят със сигурност на пияна глава (имайки в предвид колко са годишни) , ако нямат презерватив в себе си не се замислят за последствията и пак го правят !!! Не се смей на такива неща , защото това е реалността !
праилно не се знае с кой са се шибали а и като са пияни или друсани на следващия ден мое да станат мн проблеми![]()
ДА!Първоначално написано от rUffLes
Особено ако си девствен сериозно ли би искал първия ти път да е с някояе курве което повръща през 2 минути и не може да се изправи?
И предполагам също не си толкова жалък, че да си търсиш евентуален секс по купони както 90% от населението които просто за такива задници, че да си хванат сериозно гадже и да са само с него им се случва само в сънищата.
Евала-ти си един от малкото останали здравомислещи хора
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма