- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правилно ли съм направил ?
начи вчера бях на рожден ден и там имаше сумати момичета които бяха леш пияни ... и ми се натискаха сички искаха да да правят секс с мен но не и само с мен аз отказах а сички други се възползваха от това ... правилно ли съм постъпил ?
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
abe chovek kat ti davat zimai. ne seki den ti se otvarq parashuta po toq nachin
mi sigorno e pravilno ako bqh zzarazeni sas ne6ty mojeha da te zarazqt pravilno sin napravil
еми-да за мен си постъпил правилно..евала,защото малко момчета биха го направили.това само показва,че си стойностен като човек![]()
мерсиПървоначално написано от flower123
![]()
и аз мисля ,че се постъпила правилно
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
само да оточня че съм момче![]()
пуснал е темата защото търси одобрение а относно "въпроса" зависи каква е била обстановката тоест естествено няма да спиш с някакви пияни заляни които не могат да си кажат името ама ако са леко пийнали и на тях им се иска много, а в нормална ситуация ги е срам що да не?
-- -- --
1. kvo zna4enie ima kvo 6te ti kajem? ako ne e 6te vurne6 vremeto nazad li?
2. tiq det kazvat 4e "malko bili tiq mom4eta det otkazvat" ae ae..molq vi sa.. dosta mom4enca ot foruma zexa da otkazvat i da puskat temi da se pohvalqt i da polu4at..poxvali . A nie daje ne znaem dali e bil na kupon, nali? ne go poznavame.. otde da znaem 4e ne e ot oniq det iskat da 4uknat, a tuka samo se praqt na agunca ( ot koeto ni6to ne pe4elqt 6toto jivota e navun ne vuv foruma..i zatova ne razbiram zakvo ti e na6to odobrenie? )![]()
Cruel Intentions
мислиш че те лъжа ли ... за къф кур ми е да те лъжа ... ма 15 съм
при мен на сходна история отказах на 1 момиче което много харесвах, и не съжалявах, е имало е моменти в който си мислех обратното, но като цяло, въпроса е ти какво си искал, каквото и да си направил то е правилно за самият теб. Това можеше да е начало на нова връзкаТи си открил колко е лесно да се контролираш и това е най-важното в цялата история
![]()
Не, не си постъпил правилно. Щеше да е правилно ако беше направил така че и ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТЯХ!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Прецакал си се![]()
а как изобщо е възможно това да не им е баща на останалите хлапета че да им дава наклон на оная им работа като им казва кво да правятПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
иначе по темата Правилно си постъпил ако за теб е важно да има чувства между двама души когато правят секс![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Xmmm popadal sam v taq situaciq nqkolko pati, vseki pat vzimah razli4no re6enie. Ne si zgre6il spored mene. Az li4no ako predcenq, 4e momi4eto nee le6 piqno a prosto se prestruva i izpolzva alkohola za predlog deistvam![]()
Kyokoshin - society of ultimate truth
Според мен не ,че не си се възползвал, а те е дострашало![]()
Хаахаа .. Ми какво ти пука за мнението на другите .. Щом за теб това е било правилното решение , значи е трябвало да е така .. Пък както се казва по-нагоре може да те е дострашало .. Знам ли ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Важното е да се вкараш в филма..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
brAvo ! mn malko hora biha postapili po tozi na4in![]()
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
И аз съм бил в такива ситуаций и съм отказвал като се правя на готин тип..на другия ден ми казват оле извинявай ала бала,мерси че не се възползва.Готина е постъпката ти ама и аз заради това съм още на сухо![]()