.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Правилно ли съм направил ?

начи вчера бях на рожден ден и там имаше сумати момичета които бяха леш пияни ... и ми се натискаха сички искаха да да правят секс с мен но не и само с мен аз отказах а сички други се възползваха от това ... правилно ли съм постъпил ?

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    abe chovek kat ti davat zimai. ne seki den ti se otvarq parashuta po toq nachin

mi sigorno e pravilno ako bqh zzarazeni sas ne6ty mojeha da te zarazqt pravilno sin napravil

еми-да за мен си постъпил правилно..евала,защото малко момчета биха го направили.това само показва,че си стойностен като човек

Цитирай Първоначално написано от flower123
    еми-да за мен си постъпил правилно..евала,защото малко момчета биха го направили.това само показва,че си стойностен като човек
    мерси

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз мисля ,че се постъпила правилно
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

само да оточня че съм момче

Интересно ми е закво пусна темата точно?
    Да чуеш други мнения или да чуеш,че не си сгрешил???
    Защото си сгрешил брат!Тва е купон...момичетата отиват с тази нагласа!Са друго е ако е няква дет не вижда дали гледа ...да тогава вече не е хубаво...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    Пловдив
    пуснал е темата защото търси одобрение а относно "въпроса" зависи каква е била обстановката тоест естествено няма да спиш с някакви пияни заляни които не могат да си кажат името ама ако са леко пийнали и на тях им се иска много, а в нормална ситуация ги е срам що да не?
    -- -- --

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    1. kvo zna4enie ima kvo 6te ti kajem? ako ne e 6te vurne6 vremeto nazad li?
    2. tiq det kazvat 4e "malko bili tiq mom4eta det otkazvat" ae ae..molq vi sa.. dosta mom4enca ot foruma zexa da otkazvat i da puskat temi da se pohvalqt i da polu4at..poxvali . A nie daje ne znaem dali e bil na kupon, nali? ne go poznavame.. otde da znaem 4e ne e ot oniq det iskat da 4uknat, a tuka samo se praqt na agunca ( ot koeto ni6to ne pe4elqt 6toto jivota e navun ne vuv foruma..i zatova ne razbiram zakvo ti e na6to odobrenie? )

Cruel Intentions

мислиш че те лъжа ли ... за къф кур ми е да те лъжа ... ма 15 съм

Град
    Инкогнито
    при мен на сходна история отказах на 1 момиче което много харесвах, и не съжалявах, е имало е моменти в който си мислех обратното, но като цяло, въпроса е ти какво си искал, каквото и да си направил то е правилно за самият теб. Това можеше да е начало на нова връзка Ти си открил колко е лесно да се контролираш и това е най-важното в цялата история

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    1. kvo zna4enie ima kvo 6te ti kajem? ako ne e 6te vurne6 vremeto nazad li?
    2. tiq det kazvat 4e "malko bili tiq mom4eta det otkazvat" ae ae..molq vi sa.. dosta mom4enca ot foruma zexa da otkazvat i da puskat temi da se pohvalqt i da polu4at..poxvali . A nie daje ne znaem dali e bil na kupon, nali? ne go poznavame.. otde da znaem 4e ne e ot oniq det iskat da 4uknat, a tuka samo se praqt na agunca ( ot koeto ni6to ne pe4elqt 6toto jivota e navun ne vuv foruma..i zatova ne razbiram zakvo ti e na6to odobrenie? )
    Е тва е!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не, не си постъпил правилно. Щеше да е правилно ако беше направил така че и ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТЯХ!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    БРАВО!! \/ Много добре си постъпил,добре е че все още има такива момчета,които могат да мислят с горната си глава!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    plovdiv :)
    Прецакал си се

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Не, не си постъпил правилно. Щеше да е правилно ако беше направил така че и ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТЯХ!!
    а как изобщо е възможно това да не им е баща на останалите хлапета че да им дава наклон на оная им работа като им казва кво да правят
    иначе по темата Правилно си постъпил ако за теб е важно да има чувства между двама души когато правят секс
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

weasz

Xmmm popadal sam v taq situaciq nqkolko pati, vseki pat vzimah razli4no re6enie. Ne si zgre6il spored mene. Az li4no ako predcenq, 4e momi4eto nee le6 piqno a prosto se prestruva i izpolzva alkohola za predlog deistvam
    Kyokoshin - society of ultimate truth

Според мен не ,че не си се възползвал, а те е дострашало

Хаахаа .. Ми какво ти пука за мнението на другите .. Щом за теб това е било правилното решение , значи е трябвало да е така .. Пък както се казва по-нагоре може да те е дострашало .. Знам ли ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Хасково
    Ако момичето ти се е натискало и направо си е искало да я наебеш, не виждам причина защо си отказъл. Сега друго е ако е мат пияна и да не знае какво прави и ти насила да го направиш...

Супер фен Аватара на kosder
    Важното е да се вкараш в филма..
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

brAvo ! mn malko hora biha postapili po tozi na4in
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

И аз съм бил в такива ситуаций и съм отказвал като се правя на готин тип..на другия ден ми казват оле извинявай ала бала,мерси че не се възползва.Готина е постъпката ти ама и аз заради това съм още на сухо

Град
    Wonderland
    Да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си