.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

цифров апарат

Ще си купувам нов цифров апарат и нямам никаква представа
    какво трябва да има...
    А пък и нетрябва да е много скъп.
    Ще съм ви благодална ако пуснете и няколко снимки.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    колко пари даваш ?

Апарата не ти е дреха, че да му гледаш снимки. Трябват ти параметрите му...!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Инкогнито
    Вземиси какъвто и да е от по-новите, те са над 6 MP което е предостатъчно, следай там макро режим примерно под 10см, да има сметкавица и т.н

ам...добре мерси

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Моят е на Сони,10 мегапиклсела,4х зоом със Смайл шутер или там както се казва ии разпознаване на лица,много е хубав.Ти за каква сума говориш?Моят е 470лв. Ето така изглежда: http://www.gadgettastic.com/wp-conte...8/sonyt700.jpg
    Предишния ми е 8мегапиксела и е 200лв 3х зоом и той има разпознаване на лица ии е хубав .

Иначе най-добре отиди в някой магазин,например техномаркет или метро или пък някой за мобилни телефони и поразпитай
    What i want is obvious , what i love is unique

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    На мен си ми харесва този, в METRO са по 173 лева

Град
    Инкогнито
    На мен най-удобно ми се вижда с алото, врътвам дисплея влизам в режим камера и си снимам, не е много 2 MP но на мен ми са предостатъчни, качеството е добро като за телефон Може би да си вземеш телефон с горе-долу добра камера, ще е по-добре

ето примерна снимка, която съм правел http://prikachi.com/users/erosennin/11a.jpg

Мега фен Аватара на machoka
    Ако нямаш мераци да правиш качествени видео клипове, а само за снимки които НЯМА да излизат на главната страница на National Geographic - предостатъчни са ти 3-4 mpx. Голям плюс е оптиката да е на Carl Zeiss.

Супер фен
    Град
    в килера

moq e samsung zoom 6.2 i 8.2 mega pixels mnoo si go bi4kam i sum mnoo dovolna
    Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си