- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tрябва ли Краси Аврамов да ходи на Евровизия?
Според вас красимир Аврамов трябва ли да преставя Българиа на Евровизия в Москва/Русия.Според мен категорично ,,НЕ,,.Тоя вие като разгонена кучка!![]()
нем да ходи да си вие като разгонена кучка в америка ... олигофрен смотан
еее, няма край тоя "проблем"..да ходи щом е спечелил!
УааауааааааааАаАаА.......Първоначално написано от Dark_Angel_F
Не. Ужасна песен.
Прави си балончета и да не ти пука!![]()
Момиче
Не естественоТе линейките по-хубаво вият от него
![]()
And you can hate me or love me ,but thats what it's go'n be
Shoulda listened,I told you not to fuck with me
Now can you take the pressure,that's what we go'n see...
Тя песента обработена не става пък иначе... Излагация гледай народеее, Европа ще оглушее![]()
Some things are better left unsaid!
Е щом са го избрали... все са харесали нещо във песентаПървоначално написано от eclipseee
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Трябва ли да ми пука ?!
Трябва ли Вълчев да е министър?
За пореден път ще се покажем ,като смешката на Европа ,няма лошо/
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
да ве ,тя и без тва цялата Мара втасала ,сега и един Краси Аврамов ..Първоначално написано от lsd43
да ве ,тя и без тва цялата Мара втасала ,сега и един Краси Аврамов к'во ше му е ..Първоначално написано от lsd43
Той че не може да пее,не може,ама дори и виенето му е фалшиво...
Първоначално написано от eclipseee
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не естественоТова ще е позор за България. Просто не знам как или по-точно КОЙ го е избрал този човек
Той едно, че няма никакви гласови данни и друго, че песента му не струва
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
ама всичко ни е такова в държавата, голяма излагация ще е. Да нямаше кой да ни представя разбирам, но има толкова талантливи хора...
Вече с пари всичко можеш да спечелиш без да мислиш че така се излага държавата![]()
Този Аврамов направо за съд трябва да е , как може да си мисли ,че някой му вярва .... тия 50 и кусур процента от къде дойдоха .... тази песен и 0,01 % не заслужава ..... явно вече и плащаме , за да си излагаме държавата![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Боже приятелят ми пиян пее (вие ) по хубаво![]()
![]()
![]()
Ако му позволят да пее на плейбек...
Не,не,не и пак не пффф много ме дразни високото му самочувствие та той дори и БЪЛГАРСКИ вече не говори добре...толкова е жалък![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
според мен поли трябваше да спечели тя има страхотен глас а да я чуете на живоа колкото до тоя аврамов направо ми се драйфа
i love teranova
Ще е пълен майтап както всички го плюят Аврамов, така да вземе да направи фурор на конкурса. И тогава ще има - страхотна песен, невероятен глас ... Иначе тоя конкурс в нас е опорочен, а и като цяло си е политико-географски.