.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

КРИВО МИ Е МИСЛЯТ МЕ ЗА ЛЕКО МОМИЧЕ

Мислят ме за курва !!!!!!!!!!!!!!!!!!! пък не съм правя го с момчета към които имам чувства, само че винаги става така че ме зарязват на втората седмица и ми се изгради една такава слава на курва , за което ми е много тъпо не ми се живее даже , дайте ми съвет , който е решил да ме упреква с коментарите " еми да такава си , или пък да си мислила като си го правила " да не ми пише въобще, много ми е криво... трябва ли да ми пука .. ?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не не тряа да ти пука! Тва че имаш слава на курва не значи че си нали? Важното е как се възприемаш ти .. Да не ти пука !!!!

Но хората продължават да си говорят даже и само да се целувам с някои в дискотеката те вече си мислят че сам се наебала с него .. така ли е в по големите градове?

Град
    София
    не ... щото в големите градове има много повече хора ... но всъшност кво ти пука за хорското мнение ... нали на теб ти е кеф като го правиш ... кво им се шашкаш ... обикновенно тези хора завиждат и за това говорят ...

да не ти пука, гледай си кефа и ... винаги с презерватив

Град
    София
    Е то като ти излезе име няма оправия. Не се тормози - след време ще дойдеш в големия град и ще станеш анонимна. Само "на село" ще си спомнят и ще коментират, щото друго няма да им остане.
    А, и внимавай с чувствата - явно момчетата просто искат секс от теб. В това няма лошо, подбирай ги просто по-внимателно и си изкарвай хубаво.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ami kakvo da ti kaja,to e mnogo lesno da ti kajat da ne ti puka i da se abstrahira6 ot tova,no ne e tolkova prosto.A ina4e naistina daje i da te vazpriemat taka,nali TI znae6,4e ne e vqrno,a tova moje da ne e mnogo uspokoitelno,no v kraina smetka za sebe si na 1vo mqsto si ti,taka 4e tova e nai - vajnoto.Puk i deistvitelno v 1 po - golqm grad ne se zablujdavai,4e nqkoi 6te se interesuva ot takiva sluhove..

Mrazq kli6etata,no: "Vsqko 4udo za 3 dni."
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Лошооо, а върви доказвай, че не си сега - едва ли ще стане лесно..

Явно даваш признаци, но не ги забелязваш, защото си си ти
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Съжелявам,но ти наистина си си кур*е ....
    Как така толкова бързо ти се появяват чувства към различни момчета и на втората седмица им пускаш?!Това си е чисто кур*енско държание ...
    Съжелявам,но си си такава ... Макар,че все още не го осъзнаваш ...

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Съжелявам,но ти наистина си си "мъжки полов орган"*е ....
    Как така толкова бързо ти се появяват чувства към различни момчета и на втората седмица им пускаш?!Това си е чисто "мъжки полов орган"*енско държание ...
    Ami i az sajalqvam,no mislq,4e ne poznava6 momi4eto za da dava6 teq kvalifikacii.Dosta e obidno tova.Az sa6to ne q poznavam,no pone pro4etoh tova,koeto e napisala hubavo i tq si kaza tam,4e e imala 4uvstva kam mom4etata,a ne pro4etoh nqkoi da i e pla6tal za sex,za da se nare4e k***a?!? Kak taka tolkova burzo i se pioqvqvat 4uvstva? - dali vqrva6 v tova ili ne nqma zna4enie,za6toto horata sa razli4ni i 6tom pri neq e taka zna4i e vazmojno..Ot kade na kade da e k***a ne moga da razbera??No haide sega 6e sko4ite,4e tva si e li4no mnenie mi ok,oba4e li4no mnenie moje da se izkazva i po po - mek na4in,gadno e.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Ще може ли авторката да сподели на колко е и с колко момчета е спала до сега ?!
    ние да не сме внуци на баба Ванга, че да ти кажем каква си и дали трябва да ти пука

Re: КРИВО МИ Е МИСЛЯТ МЕ ЗА ЛЕКО МОМИЧЕ

Цитирай Първоначално написано от DoNnNnNa
    Мислят ме за к***а !!!!!!!!!!!!!!!!!!! пък не съм правя го с момчета към които имам чувства, само че винаги става така че ме зарязват на втората седмица и ми се изгради една такава слава на к***а , за което ми е много тъпо не ми се живее даже , дайте ми съвет , който е решил да ме упреква с коментарите " еми да такава си , или пък да си мислила като си го правила " да не ми пише въобще, много ми е криво... трябва ли да ми пука .. ?
    Маце, и аз живея в малък град. И за мен съм чувала какви ли не глупости ... Няма какво да направиш, игнорирай ги и да не ти пука. П*тката си е твоя, с извинение, и ще го правиш, с който си искаш. Ти си нали си знайш, че не си курва .. тегли им майната и си живей живота

просто със следващото момче правете секс когато си сигурна в него. Ако си наистина в някое доста по малко градче (извинявам се ако засегна някого) е възможно да има много завист а също и момчетата са доста ро лицемерни и лукави. Така че просто си ПАЗИ гърба
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Трябва да подминеш злобните коментари.Вярно тудно е.Сама трябва да си сигурна ,че не си това за което те мислят.
    И определено тябва да помислиш наД избора си (за момчетата) щом са с теб и после азказват наляво и надясно определено са деца,ако не на години то поне на характер.
    Но на хората устите трудно се затваят затова най-добре от Курва изгради име на Кучка.Ти подитвай а не те теб.

Я се разстреляй по-добре, че имаш такъв "тежък и дълбок житейски проблем" Това ако ти е проблема сега и не ти се живее, какво ще стане като порастнеш бе

DoNnNnNa
    на колко си години ако си в пубертета споко ще отмине това а тия дето ти го казват ги е яд ако са момчета че немогат да те имат или ако са момичета че имаш момчета които те не са имали
    Прави го така че да е добре!!!

Мислят ме за к***а !!!!!!!!!!!!!!!!!!! пък не съм правя го с момчета към които имам чувства, само че винаги става така че ме зарязват на втората седмица и ми се изгради една такава слава на к***а , за което ми е много тъпо не ми се живее даже , дайте ми съвет , който е решил да ме упреква с коментарите " еми да такава си , или пък да си мислила като си го правила " да не ми пише въобще, много ми е криво... трябва ли да ми пука .. ?
    Защо се даваш на първата седмица ?

ами не им пускай на втората седмица, а малко по-късно,за да разбереш дали наистина те обичат. Ако наистина те обичат ще чакат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Съжелявам,но ти наистина си си "мъжки полов орган"*е ....
    Как така толкова бързо ти се появяват чувства към различни момчета и на втората седмица им пускаш?!Това си е чисто "мъжки полов орган"*енско държание ...
    това си е направо бисер
    сексът без чувства откога е забранен???
    като й е кеф, ако иска и на 1вия ден ще им пуска. това си е нейна работа.
    защо си мислите, че е невъзможно една жена да прави секс с различни мъже, защото така й харесва на нея?? сигурно е курва, нали?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

много ми е криво... трябва ли да ми пука .. ?
    Абе да не ти пука . Но моя съвет към теб е да подбираш много добре момчето , с което си... Все пак какви чувства може да имаш ей така рано, рано за 2 седмици към някое момче... Сори , но аз лично съм мъж на 22 г. и за 1 месец бих приел някакво голямо привързване , но не и чувства... "Опичай си акъла" и не пускай ей така на момчето Ако мн си те харесва ще те разбере ... А и щом те говорят и мислят за курва - то явно е че тези момчета не са имали мн чувства към теб щом са раздрънкали на целия свят

Голям фен
    ее па те да не ти светят , че да знаят пред кой си отваряш краката
    ти пък и ти ... малко по анонимно дай ... или пък ... тия момчета к'фо хвалят ли се , че са те минали ...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами да не ти пука..не ходи с момчета известно време и може и да си оправят мнението за теб

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Преценявай по-добре момчетата,с които лягаш.Т.е далис а с теб само заради секса или наистина имат чувства.Ако си спала с момчета,които имат чувства(макар че ме съмнява щом се разделяте след 2 седмици) няма за какво да се притесняваш,но момчетата,които са те използвали само за секс може би точно те ти създават такъв имидж на к*рва.Не е хубаво да лягаш на 2-рия ден с всеки,който тръгнеш.

Не би трябвало да ти пука ! Но се замисли какви момчета харесваш , защото тази ти слава най-вероятно е тръгнала от техните усти . Едни тъпи комплексари , които като са видели , че едно хубаво момиче им пуска и почват да плюят и да се правят на важни !

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от squid
    DoNnNnNa
    на колко си години ако си в пубертета споко ще отмине това а тия дето ти го казват ги е яд ако са момчета че немогат да те имат или ако са момичета че имаш момчета които те не са имали
    Има доза истина в това ... преди няколко години ме беше набедило едно момче ,че съм била курва ....но истината беше ,че до него момент съм била само с едно момче...просто това ,че ме искаше и не можа да ме има го направи много нахъсан да разправя наляво и надясно...
    Сигурно ще повторя някой от постовете,но трябва ли да ти пука....горе главата и от сега нататък премисляй нещатата преди да ги направиш....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Пък и го възприемай по другия начин като те зареже ,а именно ,че ти си чукала него ,а не той теб.
    Абсолютно съгласен. Моята приятелка мисли така и дори ми води в бройките, които е "чукала"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си