.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131

Тема: пушене

аз по принцип не пуша.. ама мога да се откажа от много мои принципи стига да разчитам достатъчно на човека до мен.. и не разбирам кво ви кефи да пушите? жълтите зъби, преебаните дробове, изхарчените пари или подтискането на ръста понеже сте по високи от баскетболист... хора замислете се, станахте европейци
    ©opy®ight

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Бих ги отказала ако ме помоли , но точно за това си избирам момчета пушачи

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от Kyokoshin
    Извинявам се за мнението, може би не е за тук, но може ли някой от пушачите да ми каже 1 причина поради която пуши. Аз лично съм пушил половин година и в 1 момент казах СТОП! СТИГА С ТАЯ ГЛУПОСТ! и спрях. 3 години от тогава, в момента ми се повръща от цигари..
    аз мога да ти кажа...
    не пуша щото е модерно или щото сичките ми приятели така правят..
    просто ми доставя удоволствие...успокоява ме...както нищо друго не може
    и родителите ми и приятелите ми ми се карат за това, но не ги слушам просто защото имам свои нужди и желания...и знам какво причинявам на себе си с това пушене..но избирам да продължа
    П.П съжалявам за отделението от темата
    Qvno nqmam takiva problemi s nervite.. nikoga ne sam se uspokoqval 4rez cigari.
    Kyokoshin - society of ultimate truth

Няма как това да стане щото не пуша...но и не бих искала да ги отказват заради мене по простата причина че никога няма да се захвана с пушач

Да бих макар че не пуша и не мисля да пробвам

Не пуша, но предполагам, че ако пушех сигурно щях да ги откажа.
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Град
    `In Hell`
    Не пуша

в момента не пуша но преди имаше период-спрях цигарите главно заради момчето което обичам,иначе си бях готова да ги почна пак въпреките причините заради които спрях-благодаря му че ме накара да не продължавам.Това май отговаря на въпроса дали бих спряла цигарите заради някой който обичаш

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Може би
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

не пушех, но съм сигурна че ако да, бих ги отказала
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Долината На Идиотщината
    Да,бих се отказал,но и двамата пушим,така че няма нужда

по-скоро не бих пропушил заради нея

Град
    На изток от рая
    Бих се ограничавал,примерно ако излезнем по 1-2 цигарки,но да ги спра на цяло - нивгаш.
    Виж сега,ако ги направят по 5-6 лева,и не ми стигнат пари да я заведа на кафе,няма да пуша

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не пуша,но ако пушех щях да ги откажа заради гадже
    За сметка на това пък до сега съм успяла да "помогна" на 3 момчета да откажат цигарите и на 2-ма да ги намалят до по-малко от кутия на ден А най-интересното е,че не аз съм ги карала,а те сами решаваха да го направят,защото виждаха колко се дразня от дима и миризмата

бих пробвала

Град
    Варна
    Аз вече го направих.
    Envoi moi ! ;]

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Би било моментно.
    Като се разделим пак ще пропуша.
    СЛучвало се е, ама за кратък период от време..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

АЗ не бих ...

Като виден "комин" бих казал, че доста трудно да не казвам невъзможно би било да ме откажат от тях - просто ми харесва, а аз не се отказвам неща които харесвам.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Не пуша,но ако пушех не бих се отказала от това нещо.Не се променям заради никой!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    В облаците
    Едва ли.. Във връзката трябва да се правят компромиси и от двете страни.. И въпреки всичко, ако е въпрос на 'живот и смърт', както се казва, бих ги спряла. И то само, ако съм сигурна, че това е Човекът.
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Отказах цигарите, заради приятелят ми.Горда съм, защото 3 години пуших и пуших на ден по половин кутия.Сега от 6 месеца не съм докосвала цигара =)

Еми аз ги спрях цигарките преди половин година...

Но ако пушех и бях пред избора: Цигарите или Приятелката? естествено, че бих се опитал да ги спра, но едва ли щях да успея... Тялото не се октказва толкова лесно от никотина... Ако ти сам не го искаш, никой не може да ти помогне

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OHI
    аз по принцип не пуша.. ама мога да се откажа от много мои принципи стига да разчитам достатъчно на човека до мен.. и не разбирам кво ви кефи да пушите? жълтите зъби, преебаните дробове, изхарчените пари или подтискането на ръста понеже сте по високи от баскетболист... хора замислете се, станахте европейци
    Ами,понякога не определяме ние дали да пушим или не.....много са започнали да пушат заради проблеми в къщи или с гаджето,та в тоя ред на мисли искам да кажа че по-скоро бих започнал да пуша заради него от колкото да ги спра
    Никога не забравяй кой си!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си