- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пушене
аз по принцип не пуша.. ама мога да се откажа от много мои принципи стига да разчитам достатъчно на човека до мен.. и не разбирам кво ви кефи да пушите? жълтите зъби, преебаните дробове, изхарчените пари или подтискането на ръста понеже сте по високи от баскетболист... хора замислете се, станахте европейци
©opy®ight
Бих ги отказала ако ме помоли , но точно за това си избирам момчета пушачи![]()
Qvno nqmam takiva problemi s nervite.. nikoga ne sam se uspokoqval 4rez cigari.Първоначално написано от BigFakeSmile
Kyokoshin - society of ultimate truth
Няма как това да стане щото не пуша...но и не бих искала да ги отказват заради мене по простата причина че никога няма да се захвана с пушач![]()
Не пуша, но предполагам, че ако пушех сигурно щях да ги откажа.
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
в момента не пуша но преди имаше период-спрях цигарите главно заради момчето което обичам,иначе си бях готова да ги почна пак въпреките причините заради които спрях-благодаря му че ме накара да не продължавам.Това май отговаря на въпроса дали бих спряла цигарите заради някой който обичаш![]()
![]()
![]()
![]()
Може би![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
не пушех, но съм сигурна че ако да, бих ги отказала![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да,бих се отказал,но и двамата пушим,така че няма нужда![]()
по-скоро не бих пропушил заради нея
Бих се ограничавал,примерно ако излезнем по 1-2 цигарки,но да ги спра на цяло - нивгаш.
Виж сега,ако ги направят по 5-6 лева,и не ми стигнат пари да я заведа на кафе,няма да пуша![]()
Не пуша,но ако пушех щях да ги откажа заради гадже
За сметка на това пък до сега съм успяла да "помогна" на 3 момчета да откажат цигарите и на 2-ма да ги намалят до по-малко от кутия на денА най-интересното е,че не аз съм ги карала,а те сами решаваха да го направят,защото виждаха колко се дразня от дима и миризмата
![]()
Първоначално написано от cherinka
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Като виден "комин" бих казал, че доста трудно да не казвам невъзможно би било да ме откажат от тях - просто ми харесва, а аз не се отказвам неща които харесвам.
Не пуша,но ако пушех не бих се отказала от това нещо.Не се променям заради никой!![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Едва ли.. Във връзката трябва да се правят компромиси и от двете страни.. И въпреки всичко, ако е въпрос на 'живот и смърт', както се казва, бих ги спряла. И то само, ако съм сигурна, че това е Човекът.
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Отказах цигарите, заради приятелят ми.Горда съм, защото 3 години пуших и пуших на ден по половин кутия.Сега от 6 месеца не съм докосвала цигара =)
Еми аз ги спрях цигарките преди половин година...
Но ако пушех и бях пред избора: Цигарите или Приятелката? естествено, че бих се опитал да ги спра, но едва ли щях да успея... Тялото не се октказва толкова лесно от никотина... Ако ти сам не го искаш, никой не може да ти помогне![]()
Ами,понякога не определяме ние дали да пушим или не.....много са започнали да пушат заради проблеми в къщи или с гаджето,та в тоя ред на мисли искам да кажа че по-скоро бих започнал да пуша заради него от колкото да ги спраПървоначално написано от OHI
![]()
Никога не забравяй кой си!!!