- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пушене
Аз неПървоначално написано от mmm899
![]()
Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!
Ами аз имам приятелка дет гаджето й пуши всяко междучасие и се карат постоянно за тваНе е приятно, честно казано.
Аз бих ги отказала, но и без т'ва не пуша![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Първоначално написано от sweet_nothings
аз лично бих скъсала такъв човек да си призная...
Аз Ги Отказах!![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Ау много трудно би ме накарали то най-много докато съм с него да не припалвам
![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
ами акоо пушех вероятно щях да ги спра,но понеже не пуша нямам представа как бих реагирала...Само че една моя приятелка докато ходеше с едно момче и редевно го караше да спре да пуши,защото и било неприятно и дори когато бях на кафе с тях и други приятели тя изтърси нещо от сорта:"Стига си пушил,за к'во не ги откажеш,защото имам чувството после,че облизвам пепелник"...КАто се замисля,ако не дъвчи дъвка вероятно има логика,но съм имала приятел,който пушеше и не помня това да ми е създавало някакъв проблем![]()
Ако пушех бих го направил .. но и да се разделя с най-добрия човек за мен .. пак не бих си съкратявал живота ..Живей Здравословно!
cc
Не, не бих. Това е един от лошите ми навици с който трябва да свикне, но няма да се откажа заради когото и да е било. Може да ме ограничи например 6 цигари на ден, но да се откажа от пушенето заради когото и да е било, няма да стане!!!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако пушех, да![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не пушим и 2мата![]()
Но, ако го правих, бих спряла заради него![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от Re5peC7
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не,прекалено голям егойст съм за да го направя,защото съм страстен пушач
хмм...ами не бих се отказала...все пак тои ме харесва задари самата себе си , а не заради това че пуша![]()
![]()
![]()
Приятелят ми отказа цигарите заради менНо тук нещата бяха малко по-различни, допълнителни обстоятелства и такива.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Едва ли честно казано.Ако ще го правя - ще го направя заради себе си, не заради някой друг
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Da...!! :P
еми веднъж го направих,мн го обичам и бих го направаила пак
Да...!! :P
Да...!! :P
Въпреки, че не пуша бих се отказала ако му е неприятно...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
не пуша
и не бих излезнал с момиче което пуши