- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пушене
Аз заради гаджето пропуших,така че заради него мога и да спра.Е тази работа трудно ще стане при положение,че много си ги обичам аз цигарките,ама ако моя ме помоли-ВИНАГИ
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ако срещна такова момиче което да ме подтикне да ги спра ще е яко да бих ги спрял.Ама ако и тя пуши няма шанс
St.ANGER
Ако пушех - да, бих.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Зависи от колко време сме заедно за да ми казва да ги спра и най-много зависи да ли го ОБИЧАМиначе няма как да ми каже кво да правя ..
да
да
да
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
Тъпи хора...пресен пример тая дет цитирамПървоначално написано от vampirekiss
![]()
+1Първоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
ne.. kolkoto i da sum privurzana kum choveka kolkoto i da go iskam i da mi puka za nego.. NE ! koito ne me har takava kakvato sum moje samo da si tursi druga vseki ima nedostatuci ako tva e edin ot moite shte me prieme taka ako ne .. problema ne e moi![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
i se radvam 4e go napraviПървоначално написано от Addicted77
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мисля, че ако човека до теб те обича, ще се налага да се отказваш от нещо, защото той ще те обича такъв какъвто си! Но да бих се отказала ако се налага ....![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не мисля, че ако човека до теб те обича, ще те остави да правиш нещо което е вредно...Първоначално написано от Dollystar
tva e glupavo i kakvo kato e vredno.. povecheto neshta v jivota sa vredni ot edna ili druga stranaПървоначално написано от Henn
аз не пуша
обаче цигарите са си зависимост и не е толкова лесно да се откажат
на всеки непушач му е лесно да каже, че би ги отказал
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Ако много ми се помоли да![]()
преди един-два месеца бях писала в тази тема, че пушенето ми доставя голямо удоволствие и нищо и никой не е в състояние да ме накара да спра..
само че се появи момче, заради което си заслужаваше да спра
жалко, че връзката ни не продължи....и сега пак си пуша
интересно е как един човек може коренно да ти промени мисленето..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Айде пуши си със здравеПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
emi ta pusha si .. ne vijdam prichina da spra i edno momche edva li shte bude ... vse pak chovek pravi tova koeto mu har kakto mu haresva ne vijdam zashto choveka koito " te obicha" bi ti otnel udovolstvieto ot neshto v sluchaq cigariteПървоначално написано от Henn
![]()
Аз съм голям противник на цигарите ..
Но ако пушех .. не бих ги отказала,заради приятеля си,ако държи на мен няма да ми прави проблем за цигарите ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Чесно не бих отказала цигарите заради някое момче какъв е смисъла да ги спра,той да е доволен за една седмица и после да се вкопчи за нещо друго - например : как се обличам,храня или нещо много дребно .. не мисля че ако едно момче не те харесва каквато си ще те харесва изобщо..
Чесно не бих отказала цигарите заради някое момче какъв е смисъла да ги спра,той да е доволен за една седмица и после да се вкопчи за нещо друго - например : как се обличам,храня или нещо много дребно .. не мисля че ако едно момче не те харесва каквато си ще те харесва изобщо..