- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Натискане на публично място?
Cпоред вас хората,които са влюбени,трябва ли да се натискат на публично място ..?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
И да не са влюбени, пак се намират индивиди, които да го правят.
А ти защо питаш?
mrazq ,,TRQBVA,, ...na koito mu puka ne se natiska,na koito ne mu puka se natiska,koito iska se natiska,koito ne iska ne se natiska!
зависи, но принципно - да
-- -- --
С една фр спорихме на тази тема,и исках да чуя и други мненияПървоначално написано от cherinka
![]()
На мнение съм, че е възможно и че си зависи от хората. Аз лично съм ОК с това ...![]()
Аха.Първоначално написано от dark_angel3
Ами, подобен спор на такава тематика няма как да завърши с единодушен отговор...
Зависи си от хората...
nicolepcd
Абе то може и не е нищо ново...
Но аз лично съм против тази идиотщина![]()
Онзи ден гледах една двойка в даскало.Момчето по мои наблюдения е много притеснително.Ама момичето му се натиска,той се дърпа.Смешна картинка.
![]()
Иначе ако хормоните се разбушуват хората не са си виновни...![]()
всеки има право да се натиска,където си искааз лично съм против,но явно гаджето ми не е
![]()
Що за тъп въпрос ?! Това си е личен избор, но не е много приятно да се качиш в градския примерно и някви лапетии да ти се мляскат пред очите...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз нямам нищо против това но всеки трябва да си има граница защото всеки ден виждам индивиди които още малко ще се на**** в някое кафене![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
И при мен е така.
I know I should stop believing ... !
е нека се натискат ама в рамките на нормалното де-всмисъл много е тъпо когато някакви се натискат 30 минути в кафенето без да спират...
I can't stop myself from loving you <3
що не?![]()
Ами няма лошо да се показват чувствата към любимия човек, но лично според мен явното натискане, с излезналите езици и там други неща просто е неприлично и един възпитан човек не би си позволил такива неща.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Че на другите кфо им пречи? Комплесите които избиват в този момент?
Абе всичко може на тоя свят. Зависи колко ти хлопа дъската![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Запечатал ми се е един отличителен момент в паметта. Велико Търново. Тананикам си "Събуждам се през нощта и търся малко да хапна храна, а няма нито жена, нито майка да сготви сега" и си припомням процедурата по селектиране на места за хранене. Попадам на подходящото място след около пет минути - празно, сервитьорите стоят като на пост(изпънати, втренчени в нищото, леко надали уши в поза "слуш" въпреки че няма никой вътре). Влизам. Поръчвам си любимото ми телешко филе с пилешки хапчици и малко бекон.Първоначално написано от GregoryHouse
Обаче непредвидливо съм седнал до прозореца. Много непредвидливо. За съжаление го осъзнах късно, след като ми донесоха така мечтаната храна. Тъкмо се наслаждавах на първата си хапка, когато забелязах през прозореца весела двойка. Дотук добре. Държаха да се мляскат и да се прегръщат. И тук нямаше да е лошо, ако гледката пред мен не бяха титаничните задни части на съществото което се предполага че играе ролята на жена във историята. Няма да отделям време да обеснявам че споредм мен не е много естетично раменете ти да са два пъти по-тесни от таза, при което да си сложиш прилепнали дрехи(понеже дълго време спорим дали дебелите хора слагат прилепнали дрехи или просто дрехите прилепват - да обясня че прилепналите дрехи се разпознават по тов че са прищипали сланинка и тя прелива на катове...).
След двуминутно мъчение по-дребничкото от двете същества които наблюдавах успя да се откопчи от прегръдката на смъртта. Тогава смъртта се обърнаи видях лицето й. Бих бил шокиран от грима, ако не бяха мустаците. Приседна ми. Сещате се - онова дето ти се свива гърлото, и ако в момента преглъщаш нещо, то поема или надолу или нагоре, според зависи докъде си преглътнал. Моето беше надолу, но не беше приятно. "Спокойно, те ще си тръгнат" - казах си аз. Дръжки. Явно нямаше да мога да гледам залеза докаот си похапвам, защото и те се наредиха да го гледат. По-слабичкото същество беше буквално завлечено да го гледа. За миг ми стана жално за него, но после егоизма взе връх. Демонстративно станах от масата и седнах на противоположната страна. Да си доям.
Мен лично ей това ми пречи. Понякога. Но се преживява.
Само че, нали се сещаш - 10-12 годишните също го виждат това. По улици, паркове и така нататък. Идеален пример за подражаване. Може още доста да се понапише, но хич не ми се занимава. Ако се замислите сами ще откриете смисъла.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!