- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Натискане на публично място?
струва ми се глупаво, първо защото само правиш шоуто на познати и непознати, и второ защото те разбират колко ниска морална култура имаш (поне да не го показваме)
Аз смятам,че всеки може да се натиска,където иска и когато поиска.![]()
Зависи какво имаш предвид под "натискане". Според мен в рамките на нормалното са няколко целувки, гушкане, ръце на коленете, кръста и подобни. Но да си навреш езика до сливиците му/й и ръцете под дрехите вече е просташко.
И ние с приятеля ми сме се увличали понякога, но е било по-скоро на шега и без да прекаляваме.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Винаги са ме дразнили такива вдойки,ужасно смешни са.
Чудя се,няма ли кой да им го каже?![]()
На мен лично не ми е приятно нито да гледам "натискане", нито да се "натискаме" с приятелката ми. Освен липса на възпитание, не виждам какво друго бихме демонстрирали. Любовтта не е да биеш насред село тъпана и да крещиш: "Я обичам Пена и нощеска ще я зема!"
Ако си възбуден или загорял и на площада ще се чукаш ! Малко тъпа темичка ..![]()
Според мен има някаква граница .. и сега като се замисля .. по някога тя се размива ... все пак човека срещу вас .. ви привлича повече от другите ... е трудно по някога човек да се спре .. супер яко е да видиш някой влюбени да се целуват някъде ... но да са от хората на който им трябва стая ... според мен не е редно да е на публично място ( не че не съм бил в такова положение но все пак ) зависи къде и как ще ни избият лимките![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
и аз и против.няма лошо държане за ръце,прегръдка,целувка..но аз лично се чувствам неудобно за повече,а и ми прави лошо впечатление като видя някои ,които са се награбили за световно на доста публично място
vseki e svoboden da pravi,kakvoto si iska![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Всичко се случва , не знам не бих казала , че нещо такова ми пречи . Пък и понякога просто те влече товаПървоначално написано от dark_angel3
![]()
Няма Лошо...
Ако,ако,ако ама акото мипише и цапа![]()
![]()
![]()