- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми 3 дни
Здравейте .. С моята приятелка правим секс винаги с презерватив и до сега никога не ми се е късал презерватива и няма повод за никакви гафове , обаче вече и закъснява 3 дни .. Бихте ли ми казали на какво може да се дължи това ? Благодаря ви предварително ..
Пиши описателни заглавия!
krem4et0
Ами миналия месец ни се скъса презерватива обаче и дойде .. Тоя месец когато сме правили секс не се е късал презерватив и е нямало гафове а и закъснява вече 3ти ден и се притеснявам...
Първо пишеш,че никога не сте късали презерватив,а сега,че сте ...![]()
А причини ...:
-промяната в климата/сезона
-притеснение
А и 3 дена не са толкова много ... Не се паникьосвай толкова много![]()
при мен ми закъсня 6 дни и нямаше повод за притеснение От времето ще е![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
...Помагам ти...ПОМОГНЕТЕ МИ..
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
kupi i test!ti moje da si misli6 4e e nqmalo gafove no moje i da ne ste rasbrali//// pak i tva e za va6e uspokoenie ne e milioni testa i tyi 6te ste spokoini![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Помогни си сам,вземи 2 теса SureCheck и това е,друг вариант няма.
Ами сигурен съм , че не е ставало гаф защото след контакта винаги сам проверявал презервативите .. 3 дена не са много обаче знам ли ...
Абе 3 дена са прекалено малко, за да се притесняваш! Почти от всяко нещо може да й закъснееТака де... иначе за по-сигурно вземи наистина тест
![]()
Нищо й няма. Може да й закъснее от хиляди неща, а може просто цикъла й да не е толкова редовен .. След като не е имало "гаф" няма от какво да се притесняваш. А тя ако продължава да се притеснява може и 2 седмици да не й дойде .. Ако толкова се притеснявате, вземи два теста, 3 дни след закъснението ще отчетат верен резултат .. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
стрес, лекарства, ако е настинала или болна, промяната в климата, депресия . . . ей такива работи
na men vednuj mi zakusnq s 26 dena ti za 3 dena se pritesnqvash .. spoko napravete test da ste sigurni i si4ko 6te e 6. 6te i doide ne se pritesnqvaiMoje da ne i se e reguliral cikala o6te a drugite pri4ini te horata gi kazaha klimat, pritesnenie i taka natatak
![]()
Сълзи ли чакаш ти? Сълзи не ми отиват... Ще се усмихна пък, така съм го решила.
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Bace ti si iztraskal kisiite vatre zatova taka hvanla e ..., nqma saa pla6i6 ili q karai da pravi abort ili si kupi pistolet i sa 4ukqsai! moje i da tegli6 zaem ot bankata 10ti hilqdi hodi pii q6 ebi i kato ti ostane 1 lev hodi si kupi ot vsi4ko po 1lev vaje i se trasni na nekoe darvo!![]()
Aaaa pomognete mu be da e*a...![]()