.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Най добри "приятели"

Ами ситуацията е следната: Преди 2 години се запознах с 1 момиче и от тогава сме много добри приятели. Излизаме си 2-мата по кафета насам натам, на гости си ходиме и т.н. Винаги сме се приемали като "просто приятели" до преди 1 седмица. Бях у 1 приятел с приятелката му и още 1 момиче. Момичето ми поиска телефона да го разгледа аз и го дадох и се оказа, че е пратила смс на моята най-добра приятелка "обичам те" .. след 1 час получавам СМС айде да си поговориме очи в очи.. на другия ден се видяхме проведохме разговор аз и обясних, че не съм го пратил аз и т.н обаче и казах, че наистина имам чувства към нея, оказа се, че и тя има към мен, обаче решихме да ги подтиснем за да не си развалим приятелството. От тогава обаче отношенията ни се промениха, отбягваме се 1 вид.

Дайте ми съвет какво да правя..
    Kyokoshin - society of ultimate truth

ако и двамата имате 4уства един към друг защо токава се одбягвате!защо не пробвате как ще бъде ако сте заедно късмет

Супер фен
    Дам...Вижте как ще бъдете двамата,щом имате чувства един към друг.

Проблема е там, че ако се пробваме не съм сигурен дали после отново ще можем да бъдем приятели, а аз не искам да я губя като приятел..

Мега фен Аватара на galaxy29
    Щом имате чувства един към друг различни от приятелските значи просто сте разбрали, че сте се опознали твъде добре и и двамата сте започнали да се привличате и ви се иска да разберете как ще сте като двойка. Трябва да пробвате как ще се чувствате като двойка и ако не стане пак ще сте си приятели, но ако ви потръгне ще сте прекрасна двойка и ще се познавате много добре, а приятелството ви ще е още по-силно ....
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kyokoshin
    Проблема е там, че ако се пробваме не съм сигурен дали после отново ще можем да бъдем приятели, а аз не искам да я губя като приятел..

Еми трябва да рискуваш Щом и двамата имате чувства недейте да ги подтискате. Е, вярно че може след това да не си останете същите приятели, но ти сам виждаш, че и сега нещата са се променили и пак не сте това, което сте били... Така че по-добре се пробвайте като двойка
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мерси на всички

хах, интересна слу4ка.., ем според мене пробвайте, все пак чувствата са взаимни..

навихте ме ако има някой да добави нещо бих го отценил

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    действай веднага

Ако ти се иска-ДАВАЙ,само после да не съжеляваш,че сте си развалили приятелството.Помисли!

Цитирай Първоначално написано от Kyokoshin
    Идиот! По добре ли е да загубиш евентуалната си половинка с която може да си щастлив отколкото евентуален приятел? Тъй като го казах чак аз се замислих, ама ме разбра няма да е същото, но направи така че после да не трябва да сте пак приятели. И пак - идиот!

No offence

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оу поредния...

Ти си Идиот с главно И. Освен мнението на хаус, аз ще добавя че такива извинения и измъквания автоматически те слагат в категоията лузър.

После не се чуди защо те отбягва.

А какво да правиш ли - не си давай телефона на жените, искай техните

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Това за 'да не си развалим приятелството' не го приемам като аргумент. Най-искрената и хубава връзка имам точно с най-добрия си приятел.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Да не би да те е страх,че ако евентуално скъсате няма да ги има вече приятелските отношения

Dii

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men,budete zaedno,taka ili ina4e ne6ata m/y vas sa se promenili,po-dobre opitaite,ako ne,ostanete si,kakto kaza ti `priqteli`
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    •••Пловдив•••
    Прави това което ти е густо ... иначе всичко останало е фалшив театър,прави това което искаш и не се съобразяваи с никого ..
    Иначе приятелство няма след връзка , има само подправени усмивки и неловки ситуации ...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    valdesbg и GregoryHouse ти го казаха..
    ти по този начин още от сега губиш приятелството й като се отбягвате и бля бля бля.. щом има чувства към теб и ти към нея - ДЕЙСТВАЙ, а недей да стоиш и да чакаш..!

Emi poslu6ah vi ms na vsi4ki uj hodime pak 6te vidime kolko 6te iskarame. ms otnovo

зна4и сте тръгнали това е мн добре късмет ти пожелавам

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Късмет
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си