- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще гласувате ли за парламентарни избори ?
Е?
Те не са ли чак лятото?
Иначе задължително - няма да ме управляват турци!
Твърдо ДА !
Този който не гласува, след това просто няма право да говори за проблемите на държавата !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не съм решила със сигурност, най-вероятно не. Не симпатизирам на никоя партия. Ако реша, че някоя е малко по-малко зле от другите - може и да гласувам, но едва ли.
"Совите не са това, което са.."
Да!![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ако бях с една година по-голяма щях. Всеки има право на глас и ако всички гласуват има някакъв шанс за подобряване. Разбира се трябва да има и добри предложения. Плюс това не искам управляващите да се избират от пенсионери, турци, цигани. За пенсионерите не че имам нещо толкова против, но повечето (да не кажа всички) си гласуват за едни партии от 50 години насам и дори и да са супер злето, те си държат на традициите (не искат да приемат нещо ново и по-добро).
Що в анкетата няма отговор "не", това е парламентарна клопка, за да няма негласували нали? hottie e служителка на правителстовто..
http://apps.facebook.com/causes/2272...202?m=ef2c5a27
Айде, наливайте се :Д.
Първоначално написано от afterforever
Как така няма? Има от самото начало. А сега прибавих и не знам, което уж добавих ама го нямаше странно защо.
Е, ш`ма извиняваш.. може и да е имало, аз поне не видях..
случва се. Но си беше тама. Аз самата не знам дали да гласувам. По принцип винаги гласувам, но сега .... има още време да реша, де.
Аз ще гласувам, защото вярвам, че трябва да се гласува. Смешното е, че с партии, по на глава от населението няколко.. е доста трудно. Ще гласувам за тия малките, безизвестните "Зелено за България", "дайте път", "Магистрала Тракия" или подобни не с идеята да е празен вот, а с идеята, че много хора се надявам да го направят. Ще стане доста забавно, като в приказката за магарето, дето има награда за певец, знаете ли я?
Няма да влязат тези партии. По скоро СДС-ДСБ имат шанс вече.
На мен ми е ясно, че няма да влязат. Просто не мисля, че трябва да се гласува за някого, просто за да се гласува. А останалите алтернативи са просто.. да, всички знаем какви. Не виждам турската партия да я споменаваш?Първоначално написано от hottie
Ако имаше как - определено щях да гласувам.
Стига са ни управлявали ДПС.
Естествено,всеки имащ право на глас трябва да гласува.
Както каза едно момче "И без това правото на глас е от малкото, което държавата ми дава, трявба да се възползваме".
Решила съм, че когато навърша 18 задължително ще гласувам! ! ! Много е важно младите хора да гласуват и то за БЪЛГАРИ
тъй като вече имам право, естествено ще гласувам![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Тоя път ше гласувам.
E, ДПС си влизат....Първоначално написано от afterforever
Реда на партиите са :