.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Картоф

Картоф

А,ако изям един суров картоф ще имам ли температура,просто утре не ми се ходи на у-ще искам да си почина малко
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    о Боже... ПРОСТО нЕ Ходи! кфо се тровиш?!

бръкни си в анала

Супер фен Аватара на Dumb
    Ще, хах

Цитирай Първоначално написано от Joc

бръкни си в анала

ТЬгЙГЬЙГЬЙГЬГЙЬЙЬТЙГЬЙГЬЙ ГЬЭЙГЬЙгЬг мислиш че щях да ям тая гнусотия ако ми даваха да не ходя ли А пък варианта бягане го отписвам,защото според мен няма смисъл,какво ще правя аз от 7 до 13..
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    Цитирай Първоначално написано от Joc

бръкни си в анала

ТЬгЙГЬЙГЬЙГЬГЙЬЙЬТЙГЬЙГЬЙ ГЬЭЙГЬЙгЬг мислиш че щях да ям тая гнусотия ако ми даваха да не ходя ли А пък варианта бягане го отписвам,защото според мен няма смисъл,какво ще правя аз от 7 до 13..
    отиди на болницата и си вземи бележка

Град
    Wonderland
    Пффф,вземи си бележка за 2 лв и не се занимавай с глупости.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Направи се на болен, просто.
    Дори майка ти да те заведе на лекар и като тръгне да те преглежда колко му е като те пипне някъде и д аму кажеш ОХ ДА, ТУК МЕ БОЛИ,
    дори да му кажеш, че те боли гърлото и като те прегледа и види, че ти няма нищо колко му е да кажеш като преглъщам ме боли, ала бала, главата ме цепи, ......
    по-добре актьор, отколкото болен.. такъв..

абе я да останеш веднъж гладна да разбереш к'во е то да се радваш на суровия картоф като храна. гнусотия и гадост ще вика, пикла.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

^^Т'ва нещо не минаваше при моята

Град
    Shinigamiville
    божей.... какво праят хората че да не са на даскало... аз казвам просто да отидеш.... какъв е смисъла да си седиш у вас

ако пък наистина не ти са ходи напиши си молба за освобождение

Има и по-добри методи.

Направи си на болен и като те заведат при лекарката просто измисли нещо... купи си бележка ... или пък просто кажи на класната - по семейни причини.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Чувал съм и за апирин+кола и за тебешир.Ама както казаха върви при личната, кажи и че вчера си повръщал 2 пъти и те е болял стомаха и тая сутрин си повръщал ама сега не те боли стомаха.Ще те пипне тук там, кажи и по някое време, че те боли и си готов.Преди така ме пратиха до болницата, щото си мислеха, че апендикса ме боли
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на machoka
    Бахти, я си гледайте даскалото..

Изказването на Черинка 'па беше най-култовата простотия - да излъжеш доктор че те боли еди къде си. И като ти предпише лекарства кво става? Майка ти дава 50лв за антибиотици, а на теб ти се ебава здравето от всякъде ако ги изпиеш.

И аз бях пубертет, ама такива пък келешлъци най-мразя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си