А,ако изям един суров картоф ще имам ли температура,просто утре не ми се ходи на у-ще искам да си почина малко![]()
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
о Боже... ПРОСТО нЕ Ходи! кфо се тровиш?!
бръкни си в анала
Първоначално написано от Joc
ТЬгЙГЬЙГЬЙГЬГЙЬЙЬТЙГЬЙГЬЙ ГЬЭЙГЬЙгЬг мислиш че щях да ям тая гнусотия ако ми даваха да не ходя лиА пък варианта бягане го отписвам,защото според мен няма смисъл,какво ще правя аз от 7 до 13..
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
отиди на болницата и си вземи бележкаПървоначално написано от sweet_f_pz
Пффф,вземи си бележка за 2 лв и не се занимавай с глупости.
Направи се на болен, просто.
Дори майка ти да те заведе на лекар и като тръгне да те преглежда колко му е като те пипне някъде и д аму кажеш ОХ ДА, ТУК МЕ БОЛИ,
дори да му кажеш, че те боли гърлото и като те прегледа и види, че ти няма нищо колко му е да кажеш като преглъщам ме боли, ала бала, главата ме цепи, ......
по-добре актьор, отколкото болен.. такъв..
абе я да останеш веднъж гладна да разбереш к'во е то да се радваш на суровия картоф като храна. гнусотия и гадост ще вика, пикла.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
божей.... какво праят хората че да не са на даскало... аз казвам просто да отидеш.... какъв е смисъла да си седиш у вас![]()
![]()
ако пък наистина не ти са ходи напиши си молба за освобождение![]()
![]()
Има и по-добри методи.
![]()
Направи си на болен и като те заведат при лекарката просто измисли нещо... купи си бележка ... или пък просто кажи на класната - по семейни причини.
Чувал съм и за апирин+кола и за тебешир.Ама както казаха върви при личната, кажи и че вчера си повръщал 2 пъти и те е болял стомаха и тая сутрин си повръщал ама сега не те боли стомаха.Ще те пипне тук там, кажи и по някое време, че те боли и си готов.Преди така ме пратиха до болницата, щото си мислеха, че апендикса ме боли![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Бахти, я си гледайте даскалото..
Изказването на Черинка 'па беше най-култовата простотия - да излъжеш доктор че те боли еди къде си. И като ти предпише лекарства кво става? Майка ти дава 50лв за антибиотици, а на теб ти се ебава здравето от всякъде ако ги изпиеш.
И аз бях пубертет, ама такива пък келешлъци най-мразя.