.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Офффф толкова се ядосвам на себе си !!!!!!!!!!! :@

Искам да ви споделя нещо и да ви помоля за съвет.
    Супер много ме е яд на себе си. Направо... де да можех да върна времето назад! Но не мога.
    Имах перфектна кожа, но лятото изглежда станах алергична към нещо и ми се бяха появили едни такива пъпчици, които щяха да си минат и без да се мацам с каквото и да е. И те си минаха, но остнаха белези, които адски много ме дразнеха. Не бях свикнала с това и накрая отидох и си купих коректор на Мейбълин.Пълен боклук!!! Пълен! Защото от както почнах да го ползвам започнаха проблемите! През тези месеци се чудех какво поражда появята на тея пъпки. Мислех си за начин на хранене. Не е това. И без това от както се помня не ям сладко. На 18 години съм, така че... не е и от възрастта. Мислех си за хормонален дизбаланс, но не. Ходих по лекари... какво ли не. И никой не можа да ми реши проблема. Докато аз продължавах да използвам тъпия коректор и когато положението наистина стана гадно, започнах да слагам и фон дьо тен! Така ме е яд, защото осъзнах, че точно там е проблемът! Защото точно там където си слагам коректор и прочие, точно там се появяват. Явно съм си запушила порите... и Сега много гадно.
    Сега искам да спра да ползвам тоя тъп коректор и фон дьо тена. Честно казано ми иде да ги изхвърля направо в коша за боклук! Само да не си ги бях копувала... трябваше само да изтрая седмица-две... най-много три за да се махнат онея белези, вместо да търся начин да ги приктия, създавайки си такъв гаден проблем! И после се чудя защо нищо не ми действа и те продължават да се появяват. Никакви ексфолианти, никакви кремове, никакви процедури.
    Сега се налага да спра да ги ползвам! И не мисля повече да си купувам такива неща. Незнам даже какъв съвет да искам? Изобщо супер зле се чувствам. Освен и да ви кажа, ако нямате проблеми с кожата, не я тровете с такива неща. Наистина... едно красиво лице си е красиво и без грим.

Град
    Wonderland
    Върви на дерматолог,който ще ти препоръча адекватно лечение,за белези се препоръчва лазерна терапия или дермо-абразио.

Супер фен Аватара на galu6a
    еми лекар най-добре
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ако толкова ти се виждат белезите изхвърли тоя боклук и си купи фон дьо тен на Vichy(който прикрива белезите и не запушва порите,седи естествено) + термалната вода пак на Vichy (ще ти изчисти лицето)
    Успех!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Ако толкова ти се виждат белезите изхвърли тоя боклук и си купи фон дьо тен на Vichy(който прикрива белезите и не запушва порите,седи естествено) + термалната вода пак на Vichy (ще ти изчисти лицето)
    Успех!
    Разбирам, че може и да има козметика от този тип, която да не ми влияе така, но просто не искам повече да си тормозя лицето с тези неща. Ще го преживея да ходя с малко белези. Не е толкова фрапиращо. Пък и не съм само аз...

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    еми лекар най-добре
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си