- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- твърде голям...
здравейтепреди няколко дена с гаджето ми най на края се решихме да правим секс обаче на края се оказа че му е много дебел и не може да ми влезе [аз съм девствена] тъй като ми стана доста неудобно му казах че не е дошъл момента и не знам как да му обесня че не ми влиза... искам да ви помоля ако можете да ми дадете някакъв съвет как да влезе по лесно [някаква поза или нещо друго] тъй като съм наистина много объркана и смутена
![]()
намажи го с вазелин
-- -- --
По-дълга любовна игра,лубрикант,друга поза (например ти си легнала странично на леглото,от кръста на долу тялото ти е извън леглото,а той пред теб..дано си ме разбрала).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
отпусни сеЛубрикант..
+1Първоначално написано от LovelyGirl
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ot pritesnenieto si e...trqbva da si otpusnata i da ne si stqga6 vag. musukuli....no e vyzmojno naistina da mu e po debel otkolkto moje6 da poeme6...emii nZ i as to4no ako toi e navit moje da po4nete parvo s oralna dokato se otpusne6![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Първоначално написано от roline
защо трябва да му обясняваш , че не може да му влезе при положение , че той е наясно ? ? ? Повечко любовна игра , за да си по-добре овлажнена и в краен случай лубрикант
той не се ли осеща че не влиза че ти да му казваш![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Знам какво ти е и особено ако си девствена е още по-неприятно сигурно. Как се овлажняваш...притеснена ли се чувстваш и ползвахте ли някакъв лубрикант?
Иууууууууу това е най - гадното да те отворят с пръст . Само като си го помисля и ми става отвратително .
По темата - щом си девствена е нормално да не стане от първия път . Ако не си добре овлажнена го накарай или той да се погрижи или използвайте лубрикант . Според мен мисионерската поза е най - подходяща специално при пърия път .
xa da da i az tova se za4udihПървоначално написано от NeSumJenaTi
xa da da i az tova se za4udihПървоначално написано от NeSumJenaTi
Здравей,както те посъветваха и другите използвай лубрикант има ги в презервативи SPORTEX,относно позата най-лесното влизане става като ти си легнала по гръб и си сложиш възглавница под задните части така приятелят ти ще влезе най-лесно в теб,успех от опит ти го казвам!Първоначално написано от roline
Две глави мислят по-добре от една!
използваите повече лубрикант и да не възбуди момчето максимално..![]()
Ама той беше ли там???Първоначално написано от roline
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Да го изпили...боже...докъде я докарахме...