- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-щурото нещо, което сте правили?
Цитирането не е начин за контактуване с някого - тва само за протокола.
Стига ти толкова![]()
хахахаа да .. аз веднъж като малка се засилих с неква триколка по едно стръмно нанадолнище .. разперих краката настрани и очакваш съдбоносното забиване в бордюра като стигнах края![]()
някой да е падал с колело в река?![]()
при теб как беше?Първоначално написано от BornTohate
![]()
не че е голяма щуротия, но да отидеш на мач с "македонци" без кори си е еквивалент на самоубийство![]()
доста е трудно успееш да ходиш нормално известно време след това![]()
(това беше преди няколко години)
да поднесеш тържествено букет от здравец на Йохан Кройф също не е повод за гордост![]()
по време на световна квалификация (2001г. ако не се лъжа)
Чехия - България
не е най-удачно да се размотаваш с българско знаме из Прага
въпреки, че бях малък...пак щяха да ме бият![]()
...след същата квалификация да се прибереш сам до София със самолет (бях на 9)![]()
да,баща ми е малко безотговорен![]()
сетих се за още една...
пак квалификация (този път в София)
седиш в ложите до Петър Стоянов (тогава беще президент)
и показваш среден пръст на гостуващата агитка
адска селяния![]()
не бих могъл да си го спомня, но след конското и шамарите (напълно заслужени, защото не съм възпитаван така) нямаше как да не го запомня![]()
Ми как как .
Вълнуващо![]()
Всъщност целта беше да мина от другата страна на реката .. тя не е голяма ... но гумата запря на един доста масивен камък и просто се катурнах на ляво![]()
бтв тва със самолета ме изкефи![]()
И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .
а? за кое говориш?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
е не точноПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
по повод самолета...мисля, че е важно да се отбележи, че Иван Вуцов (повечето от вас сигурно го знаят) ми изяде сандвичите и бях умрял от глад![]()
много ми е интересно на летището в Прага как се оправя 9 годишен сам... не че не ти вярвам, просто ми е чудно, аз като летях сам бях на 14
сам в смисъл без родинини или близки познати...Първоначално написано от Joc
на летище софия ме чакаха...![]()
е то е ясно, ама там те испрати някой предполагам ?Първоначално написано от psychopath
знам че не може до самолета да се испраща и все пак...
Вуцата ахахаахах![]()
е даПървоначално написано от Joc
все пак веднъж се загубих в София
беше епично![]()
оффф това да се изгубиш в голям град голяма шитня бе![]()
губил съм се в Екатеринбург
е да, но тъпото е, че съм от София ...Първоначално написано от Joc
![]()
след тренировка, прибирам се с трамвай, изпуснах спирката (LOL), и бях стигнал до Обеля...след като трамвая "обърна" слязох на спирката ...![]()
всъщност..го направих за да се повозя, ако детето ми беше такъв келеш щях да го млатим 24/7![]()
Аз в Солун .
Отцепих се от групата ии дам .
20тина минути си говорих с някви гръцки момченца .. доста оригинални .. накрая госпожата се сетила че някой липсва и ме откриха![]()
Ти хубаво си се загубил в София ма аз съм се губила в собствения ми кварталПървоначално написано от psychopath
![]()
а иначе и аз имам една интересна случка са колело. Веднъж тръгвам с няколко фр с колела до борисовата и има един подлез след Плиска в посока орлов и там нали има едно такоа за колелета спец вход и аз като много можеща да карам тръгвам от там. Ама нещо тръгнах много да набирам скорост по нанадолнището и тръгвам такваа да натискам спирачките ма те беха едни мноо калпави и не бацат и аз некъв пристъп на паника щото ше се разбия в стената и се вкопчих в перилата отстрани, а колелото излетя надолу оставяйки ми 7 сантова рана зад коляното![]()
аз пък съм пикал в Средиземно море![]()
скачал съм от джет в движение ( не карах аз )![]()
отново не е лудо, но е меко казано малоумно...
имах концерт и си забравих китарата![]()
преди 2 години шибнах колата в един храст...(тъкно минах - счупено огледало)![]()
видях историите с колелета и тротинетки .. и аз имам такава обаче с ройлерите.На село по една супер стръмна уличка яко се засилвам и надолу, а бях и с пола и като паднах, лявата ми страна цялата ожуленапосле не мога да седна и ми го мажеха с ракия
(това е било някъде 3 клас
)
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()