Амии значи първо на брат ми простотиите които бяха на мои гръб:
Един път той е с колелото със съседа навън и вземам аз да бягам по улицата надолу нали щото съм без колело съседа на много пред мен а брат ми се спуска с колелото отстрани минава кола и той неможе да завие и ме блъска при което един метър се влачих по надолнището и имах рана на бедрото около 10-13 см(това беше 4 клас) и 1 месец неможех да седна нормално...
Пак брат ми:Бяхме на село с братовчед ми зимата и брат ми и той там и те двамата се замярат със сняг и брат ми като много умен реши да вземе сняг с една лопата(малка,ръждясала и остра в крайщата) и братовчед ми се крие зад мен и брат ми вместо да хвърли снега от лопатата изпуска самата лопата и тя в главата ми след това аз само виках "охх боли ме главата" и по едно време братовчед ми като се разкрещя "Лиа кръв,кръв" и аз се разревах тогава добре,че имах шапка,че щеше да ми сцепи главата,като се прибрах(5 мин път) цялата шапка беше в кръв,а брат ми изяде голямо конско,а аз имам белег (бях някъде 2-3 клас)
Като бях на 5-6 брат ми мина централно през мен със един БМХ и имах точно оедна черна ивица през дрехите и главата-голям рев беше.
Като бях пак на 5-6 се катеря по на брат ми краката и паднах и си счупих ръката.
на 7-8 брат ми ми викаше неможеш да караш кънките и аз да покажа,че мога ги обух и излязох навън пред къщата на село и паднах и си счупих за 2 път ръката

Иии най-накрая и аз да му го върна:
слагаме 2-3-4 стола един върху друг и той се качва върху тях и като ми каже ги бутам и той скача.И вече слагаме последния стол той се качва и вече нали стига до тавана и аз го бутам преди да ми е казал и той падна и си счупи ръката

Иначе като бях малка пак на около 5-7 годинки карам един мотор от ттези детските ама на 2 гуми (бяхме на море и там вечерта като излязохме) и нали ми казват когато завиваш намаляш на 1 иначе караш на 2 и аз 1 път забравих да превключа и завих на 2 и си викам а сега пак ще завия на 2 иии този път обаче паднах и половината ми лице в рани,също така лактите коленете ми всичко направо голям рев беше