.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 175
    Повече от фен Аватара на mkio
    Бил съм малък на 3-4 и отиваме на гости в едни роднини, а те хората на двора си варят рекия в казани Привлечен от приятната миризма, разнасяща се от "голямата черна купа" (разбирайте казана) отивам да видя каква ще да е тая хубава течност кипяща вътре. Навалям се подобаващо отгоре да подишам спиртни изпарения, и в същия момент ПЛЯС! Аз и ракията се срещаме отблизо ... Добре че беше истинала че не ми се мисли....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mkio
    Бил съм малък на 3-4 и отиваме на гости в едни роднини, а те хората на двора си варят рекия в казани Привлечен от приятната миризма, разнасяща се от "голямата черна купа" (разбирайте казана) отивам да видя каква ще да е тая хубава течност кипяща вътре. Навалям се подобаващо отгоре да подишам спиртни изпарения, и в същия момент ПЛЯС! Аз и ракията се срещаме отблизо ... Добре че беше истинала че не ми се мисли....
    pwned!

аз по подобен начин цопнах в 1 аквариум

hottie
    Guest
    най-дългото ми плуване в открито море е около 4 часа до един остров.

hottie
    Guest
    ами плувах с едни приятели, но после се върнхме с лодка(взеха ни) защото нямаше как да имаме сили за обратно. всъщност не беше толкова изморително, колкото ме беше страх от тъпите медузи.

на 6 септември 2006 година бях на Син Сити - по стечение на обстоятелствата зе да става мазало - аз бях на 17 и мн пиян - скочих в мелето да си премерим силите ама бързичко ни охладиха страстите - само 1 синьо око имах

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Като малък докато батко ми ме караше с колелото по едно надолнище си заврях крака между спиците на задната гума и преобърнах колелото. Освен това едната от спиците ми се беше врязла в месото почти до кокала. Добре че виках достатъчно силно да ме чуе половината квартал и накрая дойде дядо ми да отреже спиците... Освен това и двамата с брат ми бяхме ожулени от глава до пети. Още ми стои некъв белег, където се беше забила спицата.

Другото което се сещам е че обстрелвах циганите през терасата с орехи и хвърлях кофи с вода върху колите зад блока.

Веднъж в детската ме хванаха докато хвърлям сополи в леглото на съседчето си по време на следобедния сън и след това баба му ми държа речи 2 седмици..

2-3 клас бях казал на заместничката на началната ни учителка, че я обичам и целия клас се спука да ми се смее.

Много са

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от stuci_i_miri
    на 6 септември 2006 година бях на Син Сити - по стечение на обстоятелствата зе да става мазало - аз бях на 17 и мн пиян - скочих в мелето да си премерим силите ама бързичко ни охладиха страстите - само 1 синьо око имах
    Най- обичам като отидими на син ситито да напрайми мильето.

Разхождала съм се гола и по хавлия из етажите на хотел .. обстоятелствата ме притискаха
    Набутвала съм се в агитка на ц(*кa и добре че си мълчах
    Возила съм се в трабантче без спирачки .. добре че беше толкова бъгаво та не набра никва скорост иначе кофти
    И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    някой да е падал с колело в река?
    И в басейн

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Преследвал съм кола в 4 часа сутринта обечен в кимоно и шапка с пелерина.(т.М. Зоро)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

^

не се сдържах
    И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    лятото 1 простак вдигна предница със старо CZ 350 кубика, и аз понеже бях отзад се лопнах по гръб...
    то густо, то пусто

Драскане с флакони по училища с расистки надписи и знаци срещу турци и мангали. На втората вечер, куките ни спират за проверка в 2 часа сутринта с флаконите, обаче аз им отвлякох вниманието за минутка и другите двама успяха да скрият флаконите, такъф бой щяхме да ядем че... Вече изтриха надписите, но пак ще го направя.

Град
    бълХаристан
    това http://images14.snimka.bg/002439447.jpg
    беше лудо!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ това е кофти
    то густо, то пусто

Град
    Велико Търново
    Амии значи първо на брат ми простотиите които бяха на мои гръб:
    Един път той е с колелото със съседа навън и вземам аз да бягам по улицата надолу нали щото съм без колело съседа на много пред мен а брат ми се спуска с колелото отстрани минава кола и той неможе да завие и ме блъска при което един метър се влачих по надолнището и имах рана на бедрото около 10-13 см(това беше 4 клас) и 1 месец неможех да седна нормално...
    Пак брат ми:Бяхме на село с братовчед ми зимата и брат ми и той там и те двамата се замярат със сняг и брат ми като много умен реши да вземе сняг с една лопата(малка,ръждясала и остра в крайщата) и братовчед ми се крие зад мен и брат ми вместо да хвърли снега от лопатата изпуска самата лопата и тя в главата ми след това аз само виках "охх боли ме главата" и по едно време братовчед ми като се разкрещя "Лиа кръв,кръв" и аз се разревах тогава добре,че имах шапка,че щеше да ми сцепи главата,като се прибрах(5 мин път) цялата шапка беше в кръв,а брат ми изяде голямо конско,а аз имам белег (бях някъде 2-3 клас)
    Като бях на 5-6 брат ми мина централно през мен със един БМХ и имах точно оедна черна ивица през дрехите и главата-голям рев беше.
    Като бях пак на 5-6 се катеря по на брат ми краката и паднах и си счупих ръката.
    на 7-8 брат ми ми викаше неможеш да караш кънките и аз да покажа,че мога ги обух и излязох навън пред къщата на село и паднах и си счупих за 2 път ръката

Иии най-накрая и аз да му го върна:
    слагаме 2-3-4 стола един върху друг и той се качва върху тях и като ми каже ги бутам и той скача.И вече слагаме последния стол той се качва и вече нали стига до тавана и аз го бутам преди да ми е казал и той падна и си счупи ръката

Иначе като бях малка пак на около 5-7 годинки карам един мотор от ттези детските ама на 2 гуми (бяхме на море и там вечерта като излязохме) и нали ми казват когато завиваш намаляш на 1 иначе караш на 2 и аз 1 път забравих да превключа и завих на 2 и си викам а сега пак ще завия на 2 иии този път обаче паднах и половината ми лице в рани,също така лактите коленете ми всичко направо голям рев беше

Застреляй учителката си по български език, но преди това я помоли да ти обясни малко повече за съчиненията.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Застреляй учителката си по български език, но преди това я помоли да ти обясни малко повече за съчиненията.
    Една събота вечер с този красавец StayFly се сбихме с ... 133то СОУ!!!Буквално ... ама какво да се прави Jameson!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Признавам си, стената беше по- твърда от главата ми.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Две са и двете са повече наивно глупави,отколкото щури,но все пак:

Учих,учих .. приеха ме в университет но не специалността,която исках..половин година се самонавивах че и тази е добра,но явно не успях,прекъснах на своя глава без да кажа на никой.Исках да се отдам на истинската си страст в университета,за който мечтаех.Планът ми беше вместо за 2рата сесия да уча за кандидат-студентски изпити и да се явя на изпит..и да поставя родителите си при краен резултат.Те щяха да бъдат очаровани разбира се,ако ме бяха приели на новото място,понеже е по-престижно,но това не беше сигурно..

Лошото в случая е,че половин година докато бях в стария университет съм си изхабила времето,вместо да се хвана на работа и да помагам за домакинството.
    Хубавото е,че ме приеха на новото място.
    И между другото,нашите разбраха че съм прекъснала още на следващия ден,не знам как го правят .

Другото е,че напуснах страната само с..пари за един дюнер и кутия цигари.Нашите разбира се бяха с информация,че съм на море в Бургас.Уви,този път ме издаде роуминга .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Ми нещо най- голямо няма, но на дейли бейзис ми се случват все някакви лудници, все някакви хора изкачат от някъде и всичко се обръща за секунди. Пример : оставам да чакам пред магазинче в студ. град и след около 20 секунди вече ми пеят рандъм младежи "100 кила ракия давам" на Тодор Колев.
    Другото е да замина на стоп за 1 ден, да се върна след седмица, психопат ми е лизал ръката докато спах в морската градина във Варна и т.н. Дори да ти се разлее кисело мляко в чантата не звучи шантаво, обаче кола да спре докато в едната ръка държиш омазан с мляко сутиен а с другата теглиш тоалетна хартия за да забършеш зелено шалте някъде на пътя м/у Созопол и Варвара си е един вид необичайна ситуация.
    Шантави ситуации ол дъ тайм

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    това http://images14.snimka.bg/002439447.jpg
    беше лудо!
    ti li kare6e
    i na men za malko da mi se slu4i ne6to takova edna ve4er qnuri mesec taq godina sa vre6tame v 12 4esa prez no6ta da sa pribirame i ako znaete pytq za varna prez sl brqg kvi zavoi ima nqkvi mnogo gadni 4ovek ima edin zavoi kato osmica i sa izka4va6 i 4ovek pytq zaleden vali snqg i qko vqtar 4ovek i nii s 80 ama nqmahme verigi s6tot na utivane ne vale6e i sa taka sa zavartqhme dobre4e pytq be6e 6irok i nqma6e nikoi dva pyti 360 4ove4e golqm kasmet
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Ебаси лудницата е било, човек!

амии .. мойто е доста злобно ... ;дд до нас има една баба дето ни подлудява тийновете и всички задружно решихме да и начупим пейката и да и я изгорим пред вратата .. :P ест после имаше ГОЛЕЕМИ наказания ама поне сега бабата я е страх от нас и не ни бучи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си