- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз съм на 17, а той е на 27
Какво мислите за такава разлика в годините и за такава връзка?
Спокойно. Вече света толкова е пропаднал и всички морални ценности са заличени, че на никой няма да му направи впечатление тази глупост. На мен обаче ми прави и не ми говори добре за теб.
Безсмислена и обречена на провал. Живеете в различни светове.
познавам едно момиче със същия слъчай като теб и мога да кажа,че са щастливи,но на момчето въобще не мъ личи на колко е,а и е доста свестен.Ако се разбирате и не се натиска да спи с теб-значи може би имате шанс-не ви познавам,че да кажа.Аз лично съм против толкова големите разлики,но пък щом се обичате..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Моя съученичка (на 17 год.) ходи с 32 годишен и не й пука,какво говорят за нея ...
На мен също подобни връзки вече не ми правят впечатление,но определено не мисля,че е нормално на тези години да ходиш с някой толкова голям
Но в крайна сметка живота си е твой и не е важно ние,какво мислим,а ти какво искаш![]()
10 години са си много,ноо както казаха другите ,
сега вече много,много не правят впечатление ,
а и все пак щом харесваш човека, не трябва да ти
пука к'фо говорят хората , щото все пак ти ходиш с него,а не те!
Actions speaks louder then words .. >.<
Не мисля,че тези връзки имат добро бъдеще.
Вие мислите по съвсем различен начин,имате различни интереси,цели..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Понякога е фрапиращо, понякога - не чак толкова.
Аз съм против.
Но това е, както ти си го нагласиш.
"Който, каквото си забърка, после ще си сърба."
Еми, щом се обичате...
nicolepcd
ами аз съм на 17,а приятеля ми е на 25 и се обичаме и се разбираме перфектно и никой не питам нормано ли е не е ли и не ми пука какво мислят повечето ограничени хора.Не смятам че щом го обичаш трябва да пускаш такива безмислени теми и да се влияеш от мнението на останалите!
Човек не пита, когато е сигурен,че отговора няма да му хареса нали се сещаш? Поздрави от Ограничения ;]
Бившата ми беше 11 години по-млада от мен. Ако годините не са ви пречка за да се разбирате, значи всичко е наред.
kakvo ti puka se pak ako tam 4ustva ala bala ima golqma rabota godinite ako se 4ustva6 konfortno s nego o6te po dobre nqma problen![]()
![]()
![]()
Ами според мен за любовта всичко е възможно няма граници :P Дори и в годините щом двама се обичат нека да са заедно и да не им пука какво мислят другите![]()
ако имате общи интереси и имате за какво да разговаряте защо да не си с него а и за любовта няма граници![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Защо не? Разбирам 13-14 годишна, но 17 годишна - защо не. Може би все още не си съвсем зряла, но поне достатъчно, за да осъзнаваш защо си с него - заради парите му и секса или заради чувствата си. Същото трябва да можеш да прецениш за него.
Аз имам една приятелка на 23 години, а приятелят й е на 46. И са толкова щастливи заедно..
абе какво ни е на нас 17-годишнините не мога да разбера![]()
-- -- --
писала съм и друг път по този въпрос... че познавам една на 14 и ходи с един на 24... спох има и по- зле от вас![]()
какво мисля? ми момичетата са мн развити в днешно поколение... и мн по-зрели така, че тя ако му пуска проблеми по принцип няма...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
мисля че ако има пари и кола трябва да останеш с него.Първоначално написано от BOnBoNChEtO333
Първоначално написано от plmn
След година половината и съученици ще са с книжки и някой скрап за 1000лв.
Аз лично съм против,но хората казват- "Любовта няма граници"..
edno momi4e koeto mi e samo poznata ot 16 godi6na hode6e sus 30godi6en.sega tq e na 19 toi na 33 i se ojeniha qnyari mesec.vsi4ko e normalno stiga ti samata da go priema6
Кратко и ясно - в твоя случай е обречена връзката. Обаче ако тя е на 25 а той на 35 е друго нещо.
Хайде сега мислете защо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ах, ами не знам. Лично за мен не е нормално такава разлика.![]()
Но това си е твой избор. Все пак се съмнявам моето или което и да е мнение да промени твоето. Щом ти харесва и се чувстваш добре... какво от това?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...