.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    София
    Голяма е за точно тези години. Аз и приятелката ми имаме 6 г. разлика и се рабираме чудесно, на брат ми гаджето е 5 г. по-малка от него и си живеят страхотно. Но на 17 още не знае човек какво иска. Когато стане на 25-30 нещата могат да се променят изключително и различията да са големи. Но всичко е такова, каквото си го направиш.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Рано или късно разликата в годините си дава своето отражение.
    Когато човек е влюбен си мисли,че тези неща са без значение.Нали любовта е сляпа!?Ама след време човек проглежда и вижда жестоката истина.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Кратко и ясно - в твоя случай е обречена връзката. Обаче ако тя е на 25 а той на 35 е друго нещо.

Хайде сега мислете защо.
    Кратко и ясно - не е така. Братовчедка ми и мъжа и са жив пример - тя е на 22,той на 32 и вече 6 години имат супер успешна връзка и бебе на път.Зависи от хората,не от годините.
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Почвате да се мислите за прекалено големи.

Мега фен Аватара на teenems
    пълна глупост ,, ама то вече 18 годишните ходят и с 60-80-100 годишни

Айде моля ти се и само не ми казвай ,че го обичаш бахти 10 години разлика ,пък и избора си е твой ние ко да напрайм
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми не мисля че връзката ви ще бъде много стойностна и дълга щото... то вярно че не трябва да ти пука за мнението на другите ама 10-те годинки ше си кажат думата рано или късно - вие живеете в два съвсем различни свята, мислите по различен начин, имате различни интереси, теб тепърва те вълнуват неща, през който той е минал отдавна...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

много сте заблудени ве.. пропаднал свят говорите пълни,ама пълни лгупости!Незнам защо слагате всички под обш знаменател майка ми е на 32,а баща ми на 44 ... и кфо супер готини и много любов,а се запознали точно,когато майка ми е била на 17..така,че мойто мнение е положително!Друг е въпроса в ахарактерите и световете,при всеки е индивидуално ..,а на теб пожелавам УСПЕХ И ДАНО СЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ и многоо любов
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Имам връзка с голяма разлика в годините и никога дори не съм се замисляла , дали някой друг одобрява тази връзка , дали за другите тази разлика е голяма или не . Не обръщай вниманиена другите ! Живота си е твой , не техен ! Ако се чувстваш сигурна и обичана с този човек ,защо да не сте заедно ?

Останах с впречатлението,че половината от женската част от форума ходят с "батковци" с по 10 години по големи от тях ... аре направо за дядовците ви да се ожените... ...
    Бях пияна, когато си написах ника.

мм даа 10 години ... ще го преживеете . . . ако се оби4ате кфо ти пука?

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    10 години са голяма разлика, но и разликата при хyйовете на 17 годишен и 27 годишен е голяма..

ако се обичат няма да е проблем 10 години е голяма разлика , но много зависи от хората . при нас разликата е 8 години ( аз сам на 17 ,той на 24) и това е най-хубавата връзка,която съм имала и да не им пука какво мислят другите

/а разликата на родителите ми е 14 години /

пожелавам им много щастие заедно

Според мене връзката е обречена.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    нашата е 5 години.И макар,че при вас е 10 все пак ти не си на 12-13-14-15-16 години ,а на 17 ,което ще рече че след година можеш сама да решаваш кое е добре за теб и да преценяш с кого да бъдеш.Никой няма право да те съди.Живота си е твой-ти решаваш как и с кого да го живееш!

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Спокойно. Вече света толкова е пропаднал и всички морални ценности са заличени, че на никой няма да му направи впечатление тази глупост. На мен обаче ми прави и не ми говори добре за теб.
    Podkrepqm napalno mnenieto!!
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Точно такава разлика 17 - 27.. не ми изглежда много добра

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Няма никакво бъдеще.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Живота си е твой,но аз от опит не бих повторила такава връзка,просто ще е загуба на време...И в момента съжалявам безкрайно,че съм имала такава връзка,въпреки че нашата разлика беше 6 години,но между нас имаше пропаст,буквално. Така,че не знам аз съм против,но коя съм аз да определям нещо за добро или лошо,щом се обичате,кво ти пука.

Ти си решаваш,не е важно какво ще ти кажат в този форум.Живота си е твой.Наистина разликата не е малка,но ако се обичате това не е от голямо значение поне според мен.

Важното е какво мислиш ти. За 80% от хората, които ще пишат няма да е нормално и ще им говори лошо за теб. Съмнявам се това да ти повлияе.

Град
    Е там...
    курвичка

Защото сте толкова елементарни бе?Майка ми и баща ми имат 14 год. разлика.Зависи от хората не от годините.Ама и вие повечето давате безмислени коментари след като дори не сте виждали такива здрави и зрели връзки.Ходете си с набори и си говорете там за математика кой по к`во ще го изпитат....хахахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си