- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз съм на 17, а той е на 27
Голяма е за точно тези години. Аз и приятелката ми имаме 6 г. разлика и се рабираме чудесно, на брат ми гаджето е 5 г. по-малка от него и си живеят страхотно. Но на 17 още не знае човек какво иска. Когато стане на 25-30 нещата могат да се променят изключително и различията да са големи. Но всичко е такова, каквото си го направиш.
Рано или късно разликата в годините си дава своето отражение.
Когато човек е влюбен си мисли,че тези неща са без значение.Нали любовта е сляпа!?Ама след време човек проглежда и вижда жестоката истина.
Кратко и ясно - не е така. Братовчедка ми и мъжа и са жив пример - тя е на 22,той на 32 и вече 6 години имат супер успешна връзка и бебе на път.Зависи от хората,не от годините.Първоначално написано от valdesbg
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Почвате да се мислите за прекалено големи.
пълна глупост,, ама то вече 18 годишните ходят и с 60-80-100 годишни
![]()
![]()
Айде моля ти се и само не ми казвай ,че го обичаш бахти 10 години разлика ,пък и избора си е твой ние ко да напрайм![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ми не мисля че връзката ви ще бъде много стойностна и дълга щото... то вярно че не трябва да ти пука за мнението на другите ама 10-те годинки ше си кажат думата рано или късно - вие живеете в два съвсем различни свята, мислите по различен начин, имате различни интереси, теб тепърва те вълнуват неща, през който той е минал отдавна...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
много сте заблудени ве..пропаднал свят
![]()
![]()
![]()
![]()
говорите пълни,ама пълни лгупости!Незнам защо слагате всички под обш знаменател майка ми е на 32,а баща ми на 44 ... и кфо супер готини и много любов,а се запознали точно,когато майка ми е била на 17..така,че мойто мнение е положително!Друг е въпроса в ахарактерите и световете,при всеки е индивидуално
..,а на теб пожелавам УСПЕХ И ДАНО СЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ
и многоо любов
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Имам връзка с голяма разлика в годините и никога дори не съм се замисляла , дали някой друг одобрява тази връзка , дали за другите тази разлика е голяма или не . Не обръщай вниманиена другите ! Живота си е твой , не техен ! Ако се чувстваш сигурна и обичана с този човек ,защо да не сте заедно ?
Останах с впречатлението,че половината от женската част от форума ходят с "батковци" с по 10 години по големи от тях ... аре направо за дядовците ви да се ожените......
Бях пияна, когато си написах ника.
мм даа 10 години ... ще го преживеете . . . ако се оби4ате кфо ти пука?![]()
10 години са голяма разлика, но и разликата при хyйовете на 17 годишен и 27 годишен е голяма..
![]()
ако се обичат няма да е проблем10 години е голяма разлика , но много зависи от хората . при нас разликата е 8 години ( аз сам на 17 ,той на 24) и това е най-хубавата връзка,която съм имала
![]()
и да не им пука какво мислят другите
![]()
/а разликата на родителите ми е 14 години/
пожелавам им много щастие заедно![]()
Podkrepqm napalno mnenieto!!Първоначално написано от Cellmate
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Точно такава разлика 17 - 27.. не ми изглежда много добра![]()
Няма никакво бъдеще.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Живота си е твой,но аз от опит не бих повторила такава връзка,просто ще е загуба на време...И в момента съжалявам безкрайно,че съм имала такава връзка,въпреки че нашата разлика беше 6 години,но между нас имаше пропаст,буквално. Така,че не знам аз съм против,но коя съм аз да определям нещо за добро или лошо,щом се обичате,кво ти пука.
Ти си решаваш,не е важно какво ще ти кажат в този форум.Живота си е твой.Наистина разликата не е малка,но ако се обичате това не е от голямо значение поне според мен.
Важното е какво мислиш ти. За 80% от хората, които ще пишат няма да е нормално и ще им говори лошо за теб. Съмнявам се това да ти повлияе.
курвичка
Защото сте толкова елементарни бе?Майка ми и баща ми имат 14 год. разлика.Зависи от хората не от годините.Ама и вие повечето давате безмислени коментари след като дори не сте виждали такива здрави и зрели връзки.Ходете си с набори и си говорете там за математика кой по к`во ще го изпитат....хахахаха![]()
![]()
![]()