- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичешкия живот.Що ето?
Предлагам в тази тема да си разкриваме "малките" тайни за нашия успех.например как подържаме лицето си и така нататака каквото ви дойде на ум
gotina temi4ka :P da vidim dali 6te ima uspeh![]()
xax mi nz spored men v taq temi4ka ne e za tainite da kazem kak postigame savar6eno pravq kosa a kak podludqvame mom4etata i vs svrzano s tva v smis kvo pravim za da im privle4em vnimanieto![]()
Ми 'малки тайни' ммм... например,ако устните ми са напукани си слагам мед оставям го,докато попие и после са много мекички.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
mnogo interesno samo 4e dokato meda mi e na ustnite she go iziam![]()
![]()
![]()
az su6tyПървоначално написано от glupacheE
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
И аз това правя. И то доста често, обаче отива много медПървоначално написано от lonely in my live
Буркана с меда по принцип е до мен и като усетя, че съм го изяла и си слагам пак
И след това наистина са много мекички устните ми
![]()
Това е за по-смелитеЗначи, като ми се сцепи устната, ям лимон. Намазвам си устните с лимонов сок или просто ям лимон. Много помага, обаче много малко хора го знаят, защото не на всички им харесва
И след това на другия ден ми се е оправила устната, пък иначе трябва да чакам около 5-6 дни, докато зарастне, защото аз си играя с кожата на мястото и за това
![]()
Pure white
Ем трябва да опитам това с лимона,ммм какво още,ако ноктите ви се цепят използвайте кристална пиличка има ефект иии сега не се сещам за нищо,ако имате идей пишете :P .
Дензъл Ребеловски
Вместо какви да е кремове дето им гарантират ефикасното действие аз използвам крем Бочко бейби против подсичане на дупенцата на малките бебенца хаха когато сложа повечко преди да си легна на сутрента кожата ми е мн мека и чиста, без пъпки и пр.
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Ами аз като си сложа мед, той не ми се задържа особено дълго на устните, понеже го изяждамИначе използвам балсам от Ейвън и за час може и по-малко се оправя :P
Значи този крем премахва пъпки така либ?Първоначално написано от Imaginar4e
Да,и аз го използвах за таква цел. Наистина има ефект.Първоначално написано от Liar
![]()
lonely in my live, кристална пила? За пръв път чувам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не е кристална, стъклена е, аз лично не я харесвам
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Туко-що четох за стъклената пила - имаше и добри, и лоши отзиви за нея. А някаква цена да кажете?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Като сте толко потайни,издайте ми няк`ва тайна да спра да си гриза ноктите![]()
Не,бе ебавам се...
Аз такива тайни...хм...мажа си крачетата с крем преди да мина с епилатора,да не ме боли.Тва брои ли се![]()
Другооо...и аз го правех преди номера с меда обаче наскоро не ми се е налагало.
Против пъпки има и един спирт Далацин,много е ефикасен. \/
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Относни устните и аз правя това с меда :P
За косата.. в шампоана си слагам аспирин(така четох в някакво списание, че правела Дженифър Анистън)Понякога след баня си плакна косата с бира и не я отмивам, става много яка
![]()
Веднъж седмично си мия лицето със сода, доста добре ми действа, има изсушаваш ефект, затова го правя само веднъж седмично![]()
Друго.. не се сещам за момента![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Takaa za kakvo se seshtam-predi banq vinagi si namazvam kosata sus zehtin ili s bademovo maslo (ili tam kakvoto ima) no da e maslo..2 chasa stoq taka i posle si se izkupvam s shampoan balsam..i sled tova si slagam kokosovo olio za sled banq na kosata..dosta e tretirana - izpravqm q,susha q,kudrq q,boqdisvana,na kichuri i vse pak e super..ne i spestqvam glezotiiki..
Naposledak otbqgvam i da si maja kojata s razni himicheski kremove..izkustveni..ii namerih edno kremche ot shea butter..za jalost neznam dali go ima tuk no tova neshto sum go priznala mnogo e hubavoi izravnqva tena,ako imahs belezi gi zalichava,ovlajnqva kojata izobshto strahotno
no kato cqlo nai lubimoto mi ot vsichko e da blestq ;P vse si slagam nqkakvi pudri nqkakvi kremcheta s blestqshti chastici..tova za men e pobarkvashto..i razbira se vinagi da mirisha na neshto hubavo :P za men po golqm kompliment ot tova da mi kajat che uhaq hubavo nqma..neznam zashto
i neshtoto ot koeto nai mnogo mi se opravi kojata (problemna) e hraneneto..edva li go chuvate za purvi put no prosto edna sedmica karah na krastavichki tarator salati i banani i kojata mi adski mn se izchisti.. tova e purvoto neshto koeto trqbva da promenim ako iskame promqna
za drugo ne se seshtam ako se setq pak shte pisha![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
miloto_girl-4e,и акто сложиш аспирин...някъв осезаем ефект има ли....
tva za aspirina i az go zn ama kakav to4no e efekta???Първоначално написано от miloto_girl-4e
az kam tova dobavqm i riba i naistina ima efektПървоначално написано от siLenT_scReaMs
![]()
5 или 6 лв.На опаковката пише кристална пила,незнам може да има и кристална и стъкленаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
.
Дензъл Ребеловски
moq fr si plakne kosata s bira i ne miri6e.... smisal tq izvetrqva i i se na4upva i e mn sladkoПървоначално написано от Jessica^
a ina4e za staklenaka pila i az zn ama moite fr koito sa q polzvali ne sa dovolni.... ina4e nqkoi polzval li e na avon lak za podhtanvane na nokti s ekstrakt ot kaktus ili ne6to takova be6e.....