- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е да си останем приятели
скъсах с първото си гадже преди един месец. той е от класа ми и го харесвам като приятел, при него обаче , не е така. след като се разделихме се отдалечава от мен, а аз изкам да останем приятели.възможно ли е въобще това или всичко е отишло на кино![]()
Според мен приятелство между бифши си е чисто чудо .. може при вас да стане, но по-добре се примири с фактите.
Ми попринцип е възможно, но е рядко срещано явление.
Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...
Мъжете рядко поглеждат назад. А и щом ти си го скъсала, едва ли иска да сте приятели. За него ти си един вид спомен от нараненото му его.
Възможно е, но не се надявай много много..
С времето може и да изградите някакви приятелски отношения, но сега няма как да стане при положение, че той изпитва нещо към теб. Дай му време и не му досаждай..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
О, забрави.
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Мъжете може би, децата го преживяват по лесно...Първоначално написано от Bellatrix
Абе...възможно е. Ама за чий?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и аз мисля така не се надявай,но дано всичко се оправи..Първоначално написано от ifkataAa
Успех!
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Иска ми се да ти кажа да вярваш,че може да си останете просто приятели...но не е така.Дори и да приеме че вече сте само приятели,всеки път щом те погледне ще се сеща какво сте правили когато сте били гаджета...
Звучи нереално.
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Е баш чудо не е. Имала съм такива приятелства.Но ако момчето има още чувства към теб, разбирам защо се отдалечава.Или пък ако ти си го зарязала и той не иска да се покаже пред приятелите си като едно момче, което първо е било зарязано пък сега е приятел с това момиче.Предполагам /извинявай ако не е така/, че не сте много големи /на години/ и заради това, не забравяй, че момчетата са с по-детски акъл от нас /не целя никой да обидя и не винаги е така, но в почето случаи си е. . / А ако той те е оставил и ти имаш още чувства може би иска да ти покаже по всякакъв начин, че всичко е наистина приключило и няма връщане назад.Първоначално написано от ifkataAa
Надявам се, че ти помогнах . . ако прочетеш този дълъг пост де =)))
няма невъзможни неща ... но уви по някога нещата не стават така както искаме .. но можеш да опиташ да му покажеш че го чувстваш приятел ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Заеби тая работа.Няма да стане![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Доста трудно,но защо просто не поговорите...може да стане и малко по-добе![]()
според мен не е възможно..просту с човек с когото до вчера си си кавали"Обичам те" ... а сега сте си само на "здрасти",просту изтърканото "нека си останем приятели" е просто уж да олесни раздялата,ама на малцина им се случва наистиина да останат с бившите си гаджета приятели.. аз с никого от бившите ми гаджета не сме си останали приятели...
и при мен се е случвалоПървоначално написано от ralitzan
![]()
![]()
![]()
според мен зависи си от човека! все пак някои по тежко приемат всичко или просто не са било готови да го приемат! кофти е... не казвам че е възможно, но не е и невъзможно..![]()
"Eдно приятелство може да се превърна в любов,но една любов в приятелство никога"
Тъй че според мен едва ли ще може да си останете приятели,но все пак ви го пожелавам![]()
Ходех с момче от бившия ми клас.След като скъсахме имаше период,в който не си говорехме изобщо,но след това .... станахме най-добри приятели и бяхме неразделни по цели дни.Споделяхме си за всякакви проблеми,за гаджетата,искахме си съвети и т.н. И до днес той е моят най-добър приятел.И с други момчета,с който съм ходила в момента съм в перфектни отношения.Може и при вас да стане така.Може да му трябва време,за да те приеме само като приятелка.А коме и да е от момчетата,които не искат нищо повече от едно момиче след като са биле гаджета.Времето ще покаже ...Първоначално написано от ifkataAa
Напълно възможно е!!!![]()
![]()
![]()
По твоя начин без да ти тежи...убиваш ме ти...