- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Една модераторка
Ми каза, че съм тъп... защо (почти)всички модераторки са толкова коравосърдечни![]()
![]()
The Spark
Ам тоя път не е RiseGirl.. една, която употребява амфетки( лично си го е признала, имам скрееншот )
The Spark
![]()
![]()
аха
![]()
![]()
сигурно е тази за която си мисля
Тя сега на линия ли е ?
След тва се пробва с целувка да поправи грешката си, но е това деяние е непросимо..
The Spark
![]()
АЗ?? нищо... тя ме напада без причина, мисля че ме мрази
![]()
![]()
![]()
edit: machok seriozen sum be!
The Spark
потресен съм! светът за мен е вече друг! нищо не е каквото беше!
За мен това е толкова обидно, ще се отрази на ценностната ми система, което ще доведе до понижаване на моралните ми ценности, което само по себе си ще доведе до падеж в личностното ми развитие и ще се отрази на много хора!
The Spark
^^звънни в закрила на детето, там квалифициран психолог ще ти даде съвет как да продължиш напред!
Да това е опция, но не съм сигурен дали ще мога да превъзмогна стреса, който ми беше причинен + сигурен съм, че натиска от нейна страна ще продължи![]()
![]()
The Spark
ще ти спираме доставката
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе мани другото ами и продължават да те заплашват![]()
^ егати хората... предлагам алтернативно решение, понеже виждам че каквото и да стане от тук нататък няма да е добре за теб.. след психолога напиши едно писмо в което обясняваш всичко на ваще, завещай компа си на някой ии .. сложи край на тази нелепа ситуация в живота си .. завинаги
^![]()
предлагаш ми самоубийство, недей! тва е против правилата на сайта
![]()
Да издам ли, кой ... по-точно коя беше тази зла модераторка, която така грубо ме нарани![]()
![]()
The Spark
то се е видяло че ше я издадеш, казвай без да овърташ![]()
По лесно ще е да отговориш на въпроса писа ли ти в темата![]()
Az ve4e sum v depresiq ot 2 meseca.. za6toto se otnesoha taka grubo i s men.. Tova e SISTEMNO !!! I nemoga da go prevuzmogna.
ох горките вие ;[[ а на мен мачока ми локна ена тема не мн отдавна![]()