.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Дали ме лъже ???

Здравейте отново.В събота имах среща с едно момче, което живее в съседния град.Запознахме се по скайп и някак си, си допаднахме.За първата си среща избрахме неутрално място.Тоест нито в неговия, нито в моя град.Това място беше Несебър.Всъшност май само аз участвах в избора за мястото на среща, защото той беше твърдо за Бургас.Най-накрая се съгласи с мен, с уговорката, че ако нещата между нас потръгнат аз ще ходя с него където той поиска.Било то Бъргас или в неговия град - Поморие.Всичко вървеше добре до деня на срещата ни.Наистина повярвах на това момче, но докато се разхождахме с една моя приятелка в Несебър и чакахме въпросното момче, той ми звънна и ми заяви, че автобуса не минава.Бях проучила, рейсовете минаваха на 40 минути.Почувствах се супер гадно.Цяла седмица се подготвах за тази среща, а какво се случи ..!? Причината, която той ми истъкна беше ,че чакал на спирката от града, а трябвало да чака автобуса от квартала.Незнам да му варвам ли.Да си направим ли втора среща или да оставим всичко до тук .. просто един чат и да прекратим взаимноотношенията ни.Не съм вярвала, че ще го кажа, но този път май наистина се влюбих .. и то по интернет Най-лошото е, че тази сутрин като се събудих много ме болеше главата и не помних доста неща от снощи.Какво да правя .. искам да имам връзка с това момче, но той е някъв, в който са влюбени едва ли не всички момичета, аз съм страшно ревнива.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Уговорете се пак и ако този път постъпи по същия начин е ясно.Няма какво да се занимаваш със страхливци. Успех
    +1 точно
    бтв.. на колко си ?!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

на 14 съм

mi ogovorete se pak ako ne doide to .......

уговорете се вижте се и ако не дойде значи не те лъжи иначе по-друг начин няма как да разбереш дали те лъже

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Уговорете се пак и ако този път постъпи по същия начин е ясно.Няма какво да се занимаваш със страхливци. Успех
    Мхм..
    nicolepcd

уговорете се пак... нищо не губите и на мен ми се е случвало първите ми срещи да не са успешни... всичко е възможно
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Опитай пак Ако не дойде, забравяш за него
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Пловдив
    Изчакай 2-3 години да пораснеш и тогава излизай с момчета от нета. То и тогава не че няма да си наивна. Излъгал те е естествено сигурно си е забравил ножа
    -- -- --

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Забрави за него..
    А ти къде си хукнала да ходиш из чуждите градове - не си ли малко малка? И то отиваш за да се срещнеш с някой от нета.. леле.. я се вразуми малко..
    Имаш чувството, че "наиситна си се влюбила" .. след няколко дни друго ще говориш.. кат знам на 14 за каква любов говорим..
    Твърде си наивна - този от нета много добре си те разиграва..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

всичко е фалш

Toва че всички лъжат е вярно мистър Хаус...но не значи че лъжат за всичко...щеше да е твърде лесно...може и да е казал истината...просто си уреди среща с него пак и ще разбереш...нужна ли е тъпа тема пълна със спекулации и идиотизми, от която вместо отговори идват въпроси?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Пловдив
    мислиш ли че е правилно да насърчаваш 13-14 годишно момиче да се шлае из градовете да търси баткото от нета?
    -- -- --

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    на 14 съм
    Дааам, така се почва

А иначе - дай му втори шанс, но не очаквай нищо.

"Преди да убиеш мечката не продавай кожата и."

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Напълно е възможно да не са минавали. Никога не се знае какво може да се случи - я авария, я задръстване.
    Другото, което е, не мога да разбера как се съгласяваш на такива условия. Значи ти 1 път си избрала мястото, а после всеки път той ще го избира? Твърде себично...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    на 14 съм
    и ако си оговорите пак среща, този път отиди сама!, а не с някви твой приятелки.... все пак излизате двамата за кво ти е приятелка...
    да няма да правите тройка...
    <N>

не си влюбена и явно че той не е точно момче

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    всички ти казаха какво да направиш и е редно да ги послушаш

Благодаря на тези, които ми помогнаха по един или друг начин и на тези, които си направиха труда да напишат заядливи коментарчета Въпросното момче не е чак толкова непознато, понеже много мои познати са приятели с него, а да не говорим, че с братовчед ми са първи приятели.А и за какво разкарване из градовете говорим .. Несебър ми е на 5 км, има няма.

Град
    Los Angelis,California
    най вероятно те лъже

Град
    your mind,your body and your soul
    Не те лъже.Аз съм от Поморие и уча в Слънчев Бряг и да ти кажа автобуси от града има много на рядко.В квартала са на 40 минути.Ако се интересуваш пиши на лично и ще ти обясня по-подробно кога има автобуси
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    Габрово
    И макар да казваш, че доста твои познати го познават, аз не мисля , че е много умно и зряло да ходиш в друг град, пък било то и с приятелка, за да се срещаш с някой си там, който едва познаваш.
    А колкото до това, че си "влюбена"....... ще остана без коментар.Само ще кажа, че това НЕ е любов.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Sebastianek
    мислиш ли че е правилно да насърчаваш 13-14 годишно момиче да се шлае из градовете да търси баткото от нета?
    И аз щях да попитам същото Според мен е по-добре да си седи на гъза, щото не се знае въпросното момче, дали изобщо ще е МОМЧЕ

Град
    софия
    Я си стой на дупето и се научи да не вярваш на чат глупости .. момчета в твоя град нямате ли си ? а чувала ли си че , хората са много по -различни в нет-а от това ,което са в действителност...И предполагам , че лъжеш родителите ти като хайманосваш наляво-надясно....хм...детска работа
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    малее...мен не ме пускат да спа у приятелка..а 14-годишните до съседни градове

ми начи...иначе бих ти казала да го заебеш..ама щом имаш някви чувства, се уговорете пак
    а това, че много момичета го харесват...го прави още по неустоим иначе ще е скучно..
    П.П мисля че е правил нещо друго.....и това за автобуса е пъъъълна измислица
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си