.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

За изневярата-искрено и лично

Най-вероятно има такава тема,но не ми се рови до н-та страница и за това пускам тази.ако модераторите преценят-ключ
    и така дами и господа
    какво разбирате под изневяра?целувка,секс или дори един флирт?
    изневерявали ли сте,колко пъти?хващали ли са ви, или вие признахте или пък не се разбра?
    по какво познавате,когато/ако половинката ви изневери?

Град
    Paradise
    Аз не съм изневерявала до сега.
    На мен са ми изневерявали. Познава се главно по това, че вече е отнесен и държанието му коренно се променя. Вече сякаш не му пука толкова за теб. Става хипер ревнив (но не от любов, а от чувство за собственост). Изключва си телефона често...
    (Е, аз разбрах чак като го видях да целува най-добрата ми приятелка, но попринцип: това са признаците.)

Супер фен
    Тема за изневярата има на същата страница даже.
    Иначе според мен е глупаво. Ако държиш на човека до теб няма да го направиш.
    nicolepcd

Град
    Враца
    Бе то сега през тия години ако не изневеряваш - кога тогава? Иначе аз не съм, а дали на мен са ми изневерявали - не знам

Според мен изневяра е дори малък флирт, да не говорим за целувка.Ако обичаш някой човек наистина, ще му бъдеш безрезервно верен

не съм изневерявала до сега, нито моята половинка...
    под изневяра разбирам под целувка и вече нещо повече от това... а относно флирта... зависи пак от случая... но мога да кажа, че е пак малка изневяра...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Целувка,секс..изневяра е естествено.
    Не съм изневерявала и не бих го направила.
    Ако има нещо,което ми липсва или някакъв проблем,бих го обсъдила с приятеля ми.Предпочитам да разговаряме за всичко-било то лошо или добро.Така се оправя една връзка.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Преди време бившият ми приятел прие излизането с едно момче за изневяра..А аз дори не съм го прегръщала оня И не сме флиртували ама..
    Иначе на мен не знам дали са ми изневерявали, надявам се не Под изневяра разбирам поне целувка..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Никъделенд
    Изневярата е подло нещо... Тя може да бъде в целувката, за секс да не говорим.
    Аз не съм го правила. Предполагам, че не са ми изневерявали, но поне се надявам, а и ме съмнява.

Не пожелавам на никой това, а и гадно е, когато незнаеш за нея... Заблуждаваш се. За предпочитане е човека да ти каже. А инъче незнам по какво бих разбрала за изневяра, освен самопризнанието, което е рядко срещано. Пазете се от такива...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Изневярата е само в начина ви на мислене...

Мозъците ви са промити от някакви 'общовалидни истини' за нея.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от what3ver

Я един път да съм съгласен с "властта". Май ще е уникален за мен случай

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

what3ver, така е. Все пак има двойки, за които секса с друг не е изневяра. А аз пък се чудя, ако той не е, то тогава кое е?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от what3ver

Я един път да съм съгласен с "властта". Май ще е уникален за мен случай
    +1

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм изневерявала до сега и не ми се е случвало да ми изневерят (или поне аз не знам).
    Но това, което знам със сигурност е, че няма да го простя никога. Аз съм човек на крайностите - или е само мой, или си заминава...такова нещо като средно положение няма.
    Иначе за изневяра приемам целувката, свирки, секс. Флиртуването не го считам за изневяра
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Секс , целувка , флирт ... всичко това е изневяра .. излишно е да казавам , че флирта води до целувка ,а целувката до секс . Не съм изневерявал никога и никога няма да го направя. Както и не бих простил изневяра . (може би един флирт бих простил, зависи от ситуацията)

GregoryHouse, това, че съм от 'властта' не означава, че имам коренно различно мнение от останалите потребители по житейските въпроси. Дали пише модератор, фен, новак или т.н в случаи като този няма абсолютно никакво значение. Не разбирам защо толкова ни се злобите дори когато изразяваме мнение като 'обикновени потребители'. Това, че по конкретна тема сме на едно мнение не знам защо е толкова фрапиращо... Нито смятам за заяждане ако някой изрази мнение различно от моето (стига да се аргументира без злобни, арогантни нападки), нито че е ужасяващо мнението на 'някой от властта' да съвпадне с мнение на 'потребител'.... Понякога наистина ме хвърляте в недоумение с такива изказвания. Голям праз кой какъв е... пф.

Wrathchild, за такива двойки обикновено понятието 'изневярата' не съществува... Те се разбират, че 'просто излизат' и кой какво, къде, с кого прави... не го е грижа. Не си го слагат и на сърце. Но това е договореност между двамата.

ThereIsNoWayOut, не си ли противоречиш малко? Според теб флирт -=> целувка -=> секс.
    Всяко води към другото. Накрая пишеш, че би простил флирта, т.е. излиза, че прощаваш и секса. Илиии... поне аз така го разбирам.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мисля, че изневярата е гадна... Особенно ако държиш на човека. На мен май не са ми изневерявали, а и да са вече не ме вълнува...
    An Evil Man

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    what3ver бе майтап да има, що се връзваш? Хаус пуска мухички и гледа кой ще тръгне да ги лови

Ама иначе верни неща думаш, чадо мое

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Изневяра е тогава, когато се почувстваш излъган. Може да е от флирт, може да е от целувка, може и от секса. Аз лично постоянно флиртувам с девойките, но с всички по малко и приятелката ми знае, че не е сериозно, просто лош навик На мен са ми изневерявали, аз съм разделял двойки - бе гадна работа си е, спор няма. Единственото, което не съм правил, е аз да изневеря. Ма не е късно

what3ver
    Именно, че за някои изневяра е едно, за други е друго. Мен някой няма да ме убеди, че целувката не е предателство, както и аз няма да убедя никой, който вярва, че да правиш секс с друг не е нещо кой знае колко различно от това да отидеш с приятелки на кафе.
    Принципно съм съгласна с ThereIsNoWayOut. Но не съм съгласна, че флирта води до целувка. Но тук идва и различието между половете - жените флиртуват ей така, за забавление. Да пуснат мухата и да се изпарят. Мъжете пък се надяват на секс. Моята собствена нагласа в случая за флирта няма смисъл да коментирам - само разтегляне на локуми ще стане.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

не одобрявам изневярата. ако знаете, че няма да устоите на изкушенията около вас, просто не се обвързвайте сериозно. няма смисъл да залъгвате и да губите времето на другия. [;

Град
    `In Hell`
    Изневерявали са ми даже ги хванах и то случайно Странното е че нищо не ми трепна явно не съм ревнива .... Казах им по едно f*ck you и се ометох

Град
    isperih
    Вижте трите неща са свързани някакси.Първо флистуваш, после се увличаш в този човек, след което в теб кипи силно привличане, дори и да обичаш друг, не можеш да устоиш, след което един ден става гадното-изкушаваш се и без да мислиш правиш секс с него!!!!!!Да ви кажа, истинската любов не започва от един прост флирт, а от тайни чувства и желание.Сексът идва много по-бързо, може би мълниеносно, харесваш го, възбужда те правите работата и после даже не го поглеждаш!

^^ По този повод, beiho, имаш ли снимка в анфас или полупрофил с брадичка?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Ами ако тряя да съм честен да - изневерявал съм само веднъж .. не се гордея , просто много пъти са ми изневерявали иии ми писна и си казах еми хуу щом на те ще го правят защо и аз да не го правя . Но го аправих ей така за да мога да си кажа еми и аз съм изневерил. Мисля обаче, че тва с промяната на държанието и другите тем подобни са глупости с момичето на което изневерих вървим още ии не ме е хванала а тя пък е супер ревнива .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си