- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към жените(момичета)
Искам да ви попитам приятно ли ви е когато си седите с гаджето и той ви гали по крака стиска ви леко ?И по-важно дали се възбуждате от това ?![]()
Да, харесва ми. Да, би могло да ме възбуди. Но всичко е индивидуално - на мен ми харесва, на друга може да не й допада. Защо просто не попиташ момичето?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз я питах.Тя ми отг,че ако не и е било приятно щяла да ми каже...но се пак си мисля,че може да се притеснява...аз си слагам ръката точно до ******* и леко я гала по кръка стискам я въпроса е че е на 13 и нз тя по нищо не показва дали и харесва или не...![]()
ами да това е супер приятно,поне за мене,но наистина да ти кажа нз защо тя по нищо не ти показва,чи й харесва![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Просто си движа ръката и с пръстите си я погалвам.. но по ****** не я пипам защото нз как ще реагира...Първоначално написано от ThisIsMe
Аз като бях на 12-13 не почти не давах на момче да ме докоснедо колкото си спомням де
![]()
Да,на мен ми харесва когато ме докосва по крака...приятно ми е,а и тогава го чувствам като че ли по-близо до мен![]()
![]()
Emi da haresva mi,no edva li bi me vazbudilo....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от ThisIsMe
I can't stop myself from loving you <3
ами аз когато бях на 13 по4ти от нищо не се възбуждах...4ак когато станах на 15 запо4наха пове4е неща да ме възбуждат така 4е....просто е малка, пък съм сигурна 4е я е срамПървоначално написано от RoCkSpOt
I can't stop myself from loving you <3
На мен ми харесва.Иначе аз смятам, че ако и е неприятно би ти казала, дори и да се притеснява.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ей галош. Я да оставяш момичето!!
Ако искаш да си хванеш нещо за чукане - има всякви на по 15-16.
Само си представям ако някой се опита да гали така сестра ми (14) кво ще му се случи.![]()
Моита е малко по-голяма ама ако я видя с гадже тоя ще изяде огромна порция шутове в "пакета".Първоначално написано от LizZz
Абе не те ли е срам, не само теб ами всички които се заигравате с момиченца под 15 години с цел секс ? Търси си 16+ годишни
ОМГ,нали осъзнавате,че това е подсъдимо?Автора - ти на колко си ве мен?
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Да пробвам, да видим???Първоначално написано от GameMaster
..vseki dopir ot momcheto,koeto haresvam e priqten....i v zavisimost ot tova,kolko go haresvam da vyzmojno e da se vyzbudq..syvsem normalno dori![]()
Първоначално написано от RoCkSpOt
о щом е на 13 години ясна работата![]()
![]()
П.С.: не съм момиче но от личен опит ти казвам 13 годишните девойки са непредсказуеми днес може да и харесва утре може да те зареже зарад това тъй че...
Опа пич ли си пичка ли си не ме грее но човека нищо не ти е направил за да го обиждаш така че по спокойно не се знае ти какъв/а и на колко годинки ще си хванеш тъй че успокой топкатаПървоначално написано от LizZz
Абе мама ви мръсна бе балъци КЪВ СЕКС БЕ !??!?! Просто питам дали и е приятно ако исках секс щех да го получа от друга... МНОГО ЯСНО че е малка и няма да го права с нея сега... дори и да иска бахти глупаците...