- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата-искрено и лично
GregoryHouse, това, че съм от 'властта' не означава, че имам коренно различно мнение от останалите потребители по житейските въпроси. Дали пише модератор, фен, новак или т.н в случаи като този няма абсолютно никакво значение. Не разбирам защо толкова ни се злобите дори когато изразяваме мнение като 'обикновени потребители'. Това, че по конкретна тема сме на едно мнение не знам защо е толкова фрапиращо... Нито смятам за заяждане ако някой изрази мнение различно от моето (стига да се аргументира без злобни, арогантни нападки), нито че е ужасяващо мнението на 'някой от властта' да съвпадне с мнение на 'потребител'.... Понякога наистина ме хвърляте в недоумение с такива изказвания. Голям праз кой какъв е... пф.![]()
Wrathchild, за такива двойки обикновено понятието 'изневярата' не съществува... Те се разбират, че 'просто излизат' и кой какво, къде, с кого прави... не го е грижа. Не си го слагат и на сърце. Но това е договореност между двамата.![]()
ThereIsNoWayOut, не си ли противоречиш малко? Според теб флирт -=> целувка -=> секс.
Всяко води към другото. Накрая пишеш, че би простил флирта, т.е. излиза, че прощаваш и секса. Илиии... поне аз така го разбирам.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.