.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на ThisIsMe
    не съм изневерявала,защото обичам човека до себе си и защото за мен изневярата е най-голямото предателство .Ако той ми изневери,в което се съмнявам..ще го разбера по отношението му към мен.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    не съм изневерявала,защото обичам човека до себе си и защото за мен изневярата е най-голямото предателство .Ако той ми изневери,в което се съмнявам..ще го разбера по отношението му към мен.
    честно казано дори немога да си представя да изневеря, никога никога не бих го направила а мисля че и той също не би

За мен всеки един интимен жест се брои за изневяра.Дори и една целувка е предателство.Аз поне така виждам нещата.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Аз лично не съм изневерявала буквално ... и на мен не са или поне се надявам. Изневярата е една целувка,секс,дори когато приятеля ти мисли за друга е предателство ... за него/нея ти трябва да си единстен/а..или аз поне виждам така нещата незнам... но аз не бих го простила..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Изневярата за мен е целувка,секс...
    Винаги съм си мислела,че не бих простила изневяра,но явно съм грешала!Когато прекалено много държиш на някого не се замисляш много,много...простих изневярата му....дали обаче съм постъпила правилно незнам
    Лично според мен човек изневерява когато нещо във връзката му не е както трябва,нещо му липсва...а не за разнообразие или защото бил прекалил с алкохола и незнаел какво прави.Това не е оправдание :С
    Ако достатъчно държиш на човека с който си не би му изневерил!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си