- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата-искрено и лично
честно казано дори немога да си представя да изневеря, никога никога не бих го направилаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
![]()
а мисля че и той също не би
![]()
За мен всеки един интимен жест се брои за изневяра.Дори и една целувка е предателство.Аз поне така виждам нещата.![]()
Аз лично не съм изневерявала буквално ... и на мен не са или поне се надявам. Изневярата е една целувка,секс,дори когато приятеля ти мисли за друга е предателство ... за него/нея ти трябва да си единстен/а..или аз поне виждам така нещата незнам... но аз не бих го простила..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Изневярата за мен е целувка,секс...
Винаги съм си мислела,че не бих простила изневяра,но явно съм грешала!Когато прекалено много държиш на някого не се замисляш много,много...простих изневярата му....дали обаче съм постъпила правилно незнам
Лично според мен човек изневерява когато нещо във връзката му не е както трябва,нещо му липсва...а не за разнообразие или защото бил прекалил с алкохола и незнаел какво прави.Това не е оправдание :С
Ако достатъчно държиш на човека с който си не би му изневерил!!!