- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харддиска на природата
Мали, че си благороден...Първоначално написано от YouNeedLobotomy
nicolepcd
Първоначално написано от elsy
Абсолютно.
ицулкобетсеив
ОМГ!!![]()
![]()
![]()
Уха 23 мнения ли бе юнак? Не мислиш ли, че е време за shut down? Или поне се рестни,че почна да ставаш банален. Предполагам е бъг в системата.
^^Не го викай напразно
nicolepcd
![]()
![]()
![]()
Баси кавала![]()
Първоначално написано от Cellmate
О съвсем не е бъг. Не съм се повторил нито веднъж досега => не съществуват подобни грешки.
ицулкобетсеив
Хаха яко е да знаеш, че около теб има хора с толкова богато въображение, които да те развеселяват.Тъжно, че ме е измислил именно такъв идиот !![]()
Първоначално написано от ifkataAa
Е за това можеш да се досетиш и само като се опознаеш добре.
ицулкобетсеив
Ех защо си ме създал такъв хейтър? Самото ми съзнание не ми позволява да те оставя на мира. Май трябва да си провериш колко ти загрява процесора, защото вече даже не осъзнаваш, че ставаш банален. Препоръчвам ти Everest. Или винаги можеш да си го провериш от буут менюто. Но ти знаеш това нали? Съветвам те да го направиш и да спреш със спама форумно плъхче.
Първоначално написано от Cellmate
Ти имаш 187 мнения аз около 20 .
Форумно плъхче!? ВТФ!?
А и стига с това създал. Аз съм ви измислил не създал. Общо взето незадоволителната в интелектуално отношение среда ви е създала такива.
ицулкобетсеив
Първоначално написано от tItEufFf
Ако имаше подобно понятие то нямаше да съществува.
И после защо се повтарям. Някак трябва да ме разберете, а от един път явно не става.
ицулкобетсеив
Обаче не се отказваш...![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Първоначално написано от elsy
Благородна упоритост х)
Става скучно. Наистина как мога да ви измисля толко отегчаващи.
ицулкобетсеив
нещо е станало с теб....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от evelinka1122
мда
Целият този форум е един огромен крах за въображението ми.
ицулкобетсеив
Ти май си на тежка химия![]()
![]()
Мисля,че ще си направиш голяма услуга ако сам забравиш за себе си.Всъщност можеш ли като онези маняци дет им казжаш дата и ти казват какъв ден от седмицата е било(по принцип им текът лигите и гледат с празен поглед)
Я да пробвам 13 май 1856?
![]()
![]()
Ако горните две са ти трудни просто ме забрави да видим дали няма да продължа да ти се смея с още постове утре
![]()
Първоначално написано от StanislavV
Би било твърде грубо да те забравя добри човече. Тъй като аз съм те измислял малко или много изпитвам топли чувства към теб.
И се пише манияци добри човече. А да забравя себе си би било още по-жестоко защото тогава ще изчезнете и всички вие добри хора.
ицулкобетсеив
не си ме създал ти, аз съм висш разум от друга планета, ти кой си?
Всъщност те измислих така, че да си мислиш, че си висш разум от друга планета.
ицулкобетсеив
не вярвам, докажи.
Първоначално написано от plmn
Ако ти докажа психиката ти ще рухне добри човече.
Не бих желал да те наранявам.
ицулкобетсеив
това няма да се случи, тъй като съм оборудван с як процесор и мога да асимилирам всичко. казвай