.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: 1001 нощи

Hybrid View

Фен
    Град
    в сърцето на....

1001 нощи

Някой може ли да ми каже филма "1001 нощи" до кой епизод е и от къде мога да си ги свалям?Благодаря предварително!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    ми гледай го в вбох7 там ги има или по нова

Ами нз до кой епизод е ама в сряда на 25.03.2009 година е последния епизод на 1001 нощи която нова телевизия е закупила аз го гледам ама незнам до кой епизод са май само в вибокса ги има за другаде незнам

Е в Zamunda.net ги има, но трябва да напишеш оригиналното заглавие - Binbir gece
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    някъде 65 епизод е тук .. но в Турция май вървят и нови серии .. не знам може да е бъркам, дано само да не го пуснат отново чак на есен
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Ами да,но в zamunda има само до 63 епизод!А за 1епизод някой може ли да ми даде линк,защото аз не мога да намеря!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Цитирай Първоначално написано от Kikincety
    Ами нз до кой епизод е ама в сряда на 25.03.2009 година е последния епизод на 1001 нощи която нова телевизия е закупила аз го гледам ама незнам до кой епизод са май само в вибокса ги има за другаде незнам

auuu spirat go ZA6TO zaboga ujasss
    Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!

Град
    Цитирай Първоначално написано от PocuTy
    Ами да,но в zamunda има само до 63 епизод!А за 1епизод някой може ли да ми даде линк,защото аз не мога да намеря!

днес беше 64 епизод по Нова

Ко

Аз съм баба мИчта

Не мога да си представя да гледам турски филм

Мега фен Аватара на teenems
    тва интересно ли е ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    тва интересно ли е ?
    Филма е невероятен...и романтичен,и страшно поучителен,...и чувствен...мисля че много хора виждат себе си в някой от ролите...

Град
    абе щом моя баща всяка сутрин го гледа от 5,30 и после излиза за работа ... смятай колко е интересен

Ко

Аз съм баба мИчта

Супер фен
    В Замунда ги има всички, аз всяка вечер го свалям на нашите да го гледат, защото през деня са на работа... Озвучени са всички серии, а във В-бокс-а са на части...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheSadGirl
    абе щом моя баща всяка сутрин го гледа от 5,30 и после излиза за работа ... смятай колко е интересен
    ДА! И МОЯ!

интересно е аз щом го гледам не си падам по серяли

Мега фен
    Град
    Извън границите
    как може да гледате такива турски бози!?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    В Замунда ги има всички, аз всяка вечер го свалям на нашите да го гледат, защото през деня са на работа... Озвучени са всички серии, а във В-бокс-а са на части...
    Ми не всички...1 я няма,ти от къде я намери?

Оффф ае стига с тия обиди от сорта на "турски бози" и др аз се чудя колко тъп тряа да си за да коментираш нещо, което нито гледаш нито те интересува... А за сериалчето: много си го бива и жалко че спряха до 66 епизод. В Нова тв са супер ****** (сетете се) защото вече няколко сериала спират така до половината... Четох на други места че хората са се оплаквали и все един и същ отговор получават: "нова тв не е виновна" и подобни... Чувам че ще го продължат ама през май... Кофти тръпка
    MaG

Амм... ако искате и др: Онур и Шех били двойка и извън сериала, който учудващо разгеле нова тв купиха останалите серии и започват през май! във в-бокса има до 68 еп. със бг субс и да се надяваме че и др ще преведат... Сериала има 4 сезона, ние в момента ще гледаме 3-ти ... а 4-ти го дават сега на турската тв и свършва тая сдмица до колкото разбрах. Ем приятно гледане на всички!
    MaG

Дам двойка са и в реалния живот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си