- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв алкохол пиете преди секс?
пичове и дами какъв алкохол пиете преди секс, по принцип когато сте по купони,събития и е нормално всеки да е пийнал по нещо, на мен лично червено винце,ракийка зимата а лятото с водчица,биричка или каквото дойде НО с МЯРКА и най-важното без смесване на алкохола иначе всичко отива на кино!
Е какво пиете в такива случаи ако знаете че ви предстои секс с съответния партнъор![]()
Две глави мислят по-добре от една!
Въпроса ми има друг смисъл не в този който си мислишПървоначално написано от sexita
![]()
...когато сте по купони,събития и е нормално всеки да е пийнал по нещо...Първоначално написано от gLoRiToO
направо да беше кръстил темата кой какво пие О ама не то вече има такава!
-- -- --
не пуша, не пия, не правя секс, ше живея 150 години
А защо трябва да се пие алкохол преди секс ? Това някаква нова мода ли е ?![]()
Ами по принцип алкохол не пия .. но мисля че на по чаша шампанско лека полека задръжките падат по лесно![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
аз по принцип не пия пък камоли преди секс да се наливам..![]()
Уиски с фъстъчки, от време на време бадеми... мента мастика и ракия.... всичко стига да не е водка спирт - убива спомените.... Абе само качествен алкохол..... А пък и защо трябва да се напивам за да къртя шундата на някоя катерица ,.....Пък и мразя пияни жени ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз пия само ром. Но не обичам да правя секс на градус...ако е чашка - с него без него се тая, ако са повече - убива усещането, а ако момичето се нарязка... просто може да си набие 1 скреч докато се доналея с рома.
Не знам коя ще е тази жена дето ще й е приятно да й миришеш на джибри докато си върху нея.Първоначално написано от pavelvasilev
Пияната...
хм... уиски, бира, коняк или водка ... а и бяло или червено вино![]()
Ми .. Пийвам колко да се отпусна малко .. Става ми по-приятно , но не да се напия като свиня разбира се .. Иначе уиски Jameson или Ром Atlantic .. Ако е алкохол да е хубав , иначе няма смисъл само да се сгафи с повръщане от менталива водка..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
амииии джин със спрайт![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]