.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Вирус на флашката...

Имам вирус на флаша и като пъхна в USB-то ми изписва temp2.exe stopped working

Правя си систем-рестор и не ми го пише като си пусна ПС-то, трия вируса от флашката,но той пак се прехвърля на харда и постоянно се върти, което ме изнервя вече!

Не бе, не бе, не тва не е вирус беее не го махай Тва ти е самия флаш autorun.exe-то!!! Ако продължаваш така да го махаш най-вероятно ше я преебеш!!! Просто като включваш флашката спирай анитивирусната!!!

Град
    Инкогнито
    Нека позная нод32 или авг ?

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Не бе, не бе, не тва не е вирус беее не го махай Тва ти е самия флаш autorun.exe-то!!! Ако продължаваш така да го махаш най-вероятно ше я преебеш!!! Просто като включваш флашката спирай анитивирусната!!!
    Е точно пък в ауторън-а може да е вируса...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ako si s avast predi da p1hne6 fla6kata spirai avasta
    i pri men go namira kato virus..

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Tва е системен файл на флаша!!! Не може да бъде вирус!!!

Ше си купя флашка и ше ми вкарат червейче вътре... да, да Нали ше ги осъдя след тва

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Tва е системен файл на флаша!!! Не може да бъде вирус!!!

Ше си купя флашка и ше ми вкарат червейче вътре... да, да Нали ше ги осъдя след тва
    Да то така става =). Формат на флашката тя ще си остави системното и файлче. Няма логика и него да премахне. В ауторъните адски много бацили слагат обаче!

Тва е пълна простотия. Ако ти е такава флашката, и нещо ни си я харесваш вече, просто отиди и кажи за проблема. Те ще ти дадът нова и ще си на муфта. Успех!

Samoten89, ти го каза правилно

Точно аутирън-ите са голяма стратегия, щото стартира гадината първа преди останалите програми и причие.

Вируса не винаги е отделен файл, той може просто да се вгнезди в същестуващ такъв

Както могат да ти вкарат кейлогър, само като цъкнеш и стартираш да прослушаш мп3-ка или да разгледаш снимка
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Относно последния коментар. Провбвай да изключиш проверката на това USB, което използваш. Това го може НОД-а. Така той няма да ровечка, но има риск да си пъхнеш нещо нежелано. Предполагам не я използваш на "опасни" компютри.

Град
    Бања Лука
    Аз пък имам проблем с мишката и клавиатурата, а той е, че почти на всеки час те прекъсват, т.е. блокирват напълно, и лампичките им изгасват, след което се налага да изкарам буксите и да ги вкарвам отново Някой може ли да ми каже от къде идва проблема? защото аз съм чувал, че има такива вируси, които могат да прекъсват хардуерни компоненти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си