- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харддиска на природата
"-Чувстваш ли се свободен!?
-Чувствам се пиян!!"
Аз съм харддиска на природата. Вие съществувате само защото аз знам, че съществувате. Когато го забравя, вие спирате да съществувате. Ако си представя достатъчно силно, че да повярвам че вселената всъщност е гигантско лайно, то това ще се окаже факт, защото всички факти във реалността зависят от това какво знам аз. Затова и неможе да сте прави докато спорите с мен . Аз съм самото знание.
Това и обяснява факта, че вие сте толкова тъпи. Аз знам, че сте тъпи => сте тъпи. Навярно много от вас няма да повярват на това, което написах току- що, но това е защото аз знам, че те няма да повярват. Ако знаех, че ще повярват, те непременно щяха да вярват. Някой даже ще си мислят, че не говоря сериозно.
Представете си колко ваши подобни просто са изчезнали(даже не са умряли), след като съм изпадал в алкохолна нирвана? Не е ли прекрасно, че все пак има добра сила, която пази съзнанието ми от болните му плодове (вие!) ?
Посвещавам този пост на тази добра сила.
Благодаря, алкохол!
ицулкобетсеив
Май трябва да си запишеш антивирусна защото ми се струва, че не функционираш много правилно.
Или с други думи си пълен ретард.
Първоначално написано от Cellmate
Май да, предвид факта, че съм те измислил. Ума ми трябва да е болен.
ицулкобетсеив
Тогава вземи си измисли живот. И гледай да не те докопам, че съм хакер и ти отиде операционната система у Recycle Bin-a.
Не би ми хрумвало да ме докопваш. Няма такава опасност.
ицулкобетсеив
brato ... ubi te ... po-silen e :S toi e ma6inata ^^Първоначално написано от Cellmate
Тогава си измисли някоя мадама и ходи да я чукаш вместо да се занимаваш с no-lifer-ски истории. Но даже в съзнанието си не можеш да си представиш, че си с момиче нали? Тъжно.
Тъй като познавам абсолютно всяка емоция(аз ги измислям) няма как да не съм си представял и мадамата. Щом си чул за подобни действия значи аз съм ги измислил. Ти съществуваш защото аз съм те измислил. И казваш точно каквото измисля.
Отчасти е нечестно спрямо теб, че съм те създал такъв и ми е мъчно, че се случва така. Един вид съм ти палача, че съм те направил такъв. Уви няма какво да сторя, за да ти помогна. Вече съм те направил глупав и грозен.
ицулкобетсеив
Точно като легендата, че Господ е създал човека по свой образ и подобие нали? Или в твоя случай щом си ме създал грозен и тъп прави си изводите ти какъв си.
О съвсем не съм те създал по мой образ и подобие. Аз съм хубав и умен, но великия ми разсъдък се нуждае от разнообразие, за да избегне повсеместната скука затова е създал и такива като теб.
Извинявам ти се отново. Обещавам, че някога ще измисля място където да не си най-безинтересната форма на живот.
ицулкобетсеив
Е съжалявам, но след като ние низшите същества не можем да те видим няма как да разберем, че си красив и умен и именно затова ще приемем за целите на нашето обсъждане, че си точно такъв какъвто се показваш-горзен и тъп.
О вие нисшите същества може да приемате каквото искате. Така съм ви измислил.
ицулкобетсеив
А дали си измислил липсата на всякакъв интерес към простотиите ти освен моя, а аз ям нубове като теб за закуска.
Спирам със спама, за да не ям банана, че ще ми трябва профила, за да спукам самочувствието и на други ретарди като теб. Айде Велики говори си сам.
Трябва да отбележа, че действително ми спука самочувствието.
Мислех, че ще измисля, по интересен отговор с, които да прекратиш разговора. Образите които измислям стават все по-скучни.
ицулкобетсеив
А ти безгрешнико знаеш ли,че допускаш пунктуационни грешки.![]()
Първоначално написано от Converse333
Аз ги измислям. Нямаше да има пунктуационни грешки ако не ги бях измислил аз. И вие сте живото(буквално) доказателство, че не съм безгрешен. Във форума е пълно с мои грешки.
ицулкобетсеив
Той така е решил. Ти не знаеш ли? Остави го да се дави във собствената си смрад. Като му обръщаме внимание само се кефи.
Божее.. Б*хти безмислената тема...![]()
![]()
Първоначално написано от SounDScaPe
Ако се замислиш е съвършенно смислена. Трябва да влезе в учебниците по божествена навигация.
ицулкобетсеив
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xahxah bravo bravoo samot aka dobre si sa filmiral mi sa stuva
![]()
Абе човек ти по кадърен начин да си вдигнеш мненията на можеш ли да измислиш??![]()
![]()
![]()
Не не ще се спукам от смях...Сигурно той ме е програмирал така...
![]()
Първоначално написано от Converse333
Да!
Браво !
Започваш да схващаш!
ицулкобетсеив