Влюбих се в прекрасно, мило и нежно момче. Бях мечтала за него много време, но все нещо се объркваше. Заедно сме от една година, преминахме през каквото се сетите. През изключително хубави и много тъжни моменти. Все пак за 1 година могат да се случат много неща, а той винаги е бил най-добрият ми приятел. Бях наистина щастлива, имах всичко от което едно момиче има нужда-внимание, грижи, нежност, любов. Всяка вечер преди заспиване получавах смс-и, писъмца, винаги се стараеше да е различно, да го прави с изненади и естествено мен също не насърчаваше да правя същото за него. С две думи имах всичко, което исках. От 1 месец обаче на мойто момче нещо му стана. Сякаш нещо го удари по главата. Почна да не ми обръща внимание, виждаме се по-рядко, дори се чуваме по-рядко. Опитах се да говоря с него хиляди пъти и по хиляди начини. Постави всичко друго отпреди и аз гледах отстрани. Нормално е да ми е мъчно, но се опитах да му дам свобода. Но е много трудно да се примириш, когато си имал нещо, а сега някак. Не знам. То не се описва с думи. Не искам да се разделяме, защото не мисля че това е всичко и все пак почвам всеки ден да губя надежда. Искам отговор.. поне да разбера защо стана така. Не знам какво да правя. Обичам това момче.. и вярвам, че и то ме обича. Ако не го вярвах отдавна нямаше да сме заедно. Искам си момчето обратно.. ;( или поне отговор..защо стана така