- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 19 години 14 см
на 19 съм а ми е 14 см това е ужастно с какво съм заслужил такова наказание![]()
МНого неща щяха да са различни ако беше по голям....
НЯкой друг да сте виждали с толква малък 14 МНого лошоо еее![]()
![]()
гет оувър ит
Уффф годините ти н есъотвестват на разсъжденията!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
На Наполеон се твърди, че уреда му е бил 11 см. и въпреки това е направил много жени щастливи :P
-- -- --
там ли бешеПървоначално написано от Sebastianek
Първоначално написано от Sebastianek
То е научно доказано,че всички диктатори (Хитлер,Садам,Наполеон,Лени н) са били под 1.60![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
затова беше "се твърди"Първоначално написано от plmn
-- -- --
Бил е богато копеле,... нормално ....Първоначално написано от Sebastianek
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Бе защо не престанете да се притеснявате за тея неща!!!! Първо образовайте се - влагалището на жената е около 8 см.. сами си правете изводи! Второ може да ти е 20 см но след като незнаеш какво и как се прави пак няма да доставиш удоволствие...Просто разберете че вие мъжете се притеснявате много повече за големината на вашия член отколкото ние жените..огромна грешка..Първоначално написано от mmmeeennn
![]()
Мн гадно и аз съм тъкаИ наистина много неща щяха да са различни ако беше по голям
![]()
офф земи 1 тесла отрежи си го и си го бий в главата да ви имам проблемите![]()
боже има толкова мн мъже,на к0ито им е малък! не сте единствените баси .. неможе да си единствения на целия свят с малък пищов .. всичко си е до организма на човека ..годините ти нямат нищо общо..и ако знаеш как да работиш с пищова ти тфа няма да е проблем докато правиш секс .. ;]
Важно е качеството не размера) ако знаеш как да си служиш с него , недоволни момичета няма да има
![]()
ДА!
Ти си опропастен,не тъ бивъ!не ставаш!
Доволен?!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Спокойно, нали знаеш на мъж, който знае как да чука, винаги му се отваря! (и няма значение колко ти е голям)
Да де ама малка пишка рядко знае как да чука...Първоначално написано от NeSumJenaTi
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
аве ей шматка, на тва ли му викаш наказание ве?!Първоначално написано от mmmeeennn
че му бил малко по-малък... еми кво от тва ве да няма да ебеш слон?!
ти тва ако наричаш наказание нз ако не дай си Боже останеш с една ръка или крак...
и едва ли найстина си на 19 с тва детински разсъждение!
<N>
и пак казвам РАЗМЕРА ИМА ЗНАчЕНИЕ !!! сори![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Няма да ти свърши работа...отрежи го и го хвърли на някое куче,само да не му заседне между зъбите...
и пак казвам,че една жена се задоволява от най-малко 6 см. кве са тея ваши фобии не мога да разбера !!!![]()
![]()
![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
Леле ужас каква болка за умиране толкова гадно май най-добре си го резнеш за какво ти е толко малък?![]()
![]()
![]()
![]()
Пък не смяташ ли че е по важно как ще го използваш,а не колко е голям![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
ако ти пълни шепата е добре..
Достатъчни са ти стига да знаеш как да си вършиш работата.
Йога и мъдрост
е щом е 14 см не мисля, че е болка за умиране.