тема-ебавка?
Ако не ти си идиот...
-- -- --
abe ti nqkyf pedal li si kvo si? kvo se spi4a6 ot takiva drebolii edin gospod znae kakvo si misli .... kvo ti puka kato ti pokazva 4e te obi4a i go dokazva dokato tova e taka nqma povodi za pretesneniq
Извади и очите..
охх вие пък като обиждате сте големите мъже...Първоначално написано от qazwsx
Не смятам че имаш повод за притеснение..Незнам дали си я чувал тая мисъл ама..Всеки може да хване окото ти, но само един може да хване сърцето ти!По добре спри с ревноста защото ще погубиш връзката си..опитай се да се владееш![]()
Като чуя думата "пич" и лошо ми става чак!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не е грях да се загледаш(не можеш да затваряш нито своите, нито нейните очи).Ти сам ще разбереш доколко продължава това заглеждане от нейна страна...Ако е нещо невинно и краткотрайно няма смисъл за притеснения.Това е нормално при всеки човек и не трябва да бъде повод за ревност .
Абе, пич. Има една приказка. Като съм си поръчал вече, това означава ли, че не мога да прегледам менюто? Я не се спичай.
Какъв ти е проблема, ако след тези "огледи" и "преценки" вечерта е в твоето легло и иска теб? Тя е видяла, сравнила и се е убедила, че ти си ЧОВЕКЪТ за нея. Наслаждавай се намоментите, а не мисли за глупости!
Аз нямам проблем приятеля ми да гледа,все пак е с мен
Окото не може да се спре.Не хуква след пича,като го огледа нали
ами то тва е ревноста и ако й имаш доверие няма смисал да ревнуваш![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
радвай се,че само гледа![]()