.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да спра да пуша?Спешно!!!

Еми моя вапрос е малко странен, но от няколко дена пуша и усештам че се престрастявам..Помощ как да спра цигарите!!! [/b]

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Трябва да имаш воля....щото е много лесно да кажеш не мога....ако има желание има и начин А и нали не си се пристрастил/а още...сега му е времето.Ако сега не можеш...представям си като се пристрастиш...
    А и може да не си купуваш цигари

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Първото и най-важно условие за решаване на проблем е да признаеш, че имаш такъв! Ти си го знаеш и това е хубаво.
    Ако се опитваш да ги спреш от раз е съвсем малко вероятно това да стане. Намали ги поетапно. Ако не можеш, потърси помощ от специалист
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Кажи на приятелите си, че ако продължиш да пушиш, те трябва да ти се сърдят, да не ти говорят, да те вържат някъде, да те пребият, нещо такова. Можеш и да разбереш що за приятели имаш

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Кажи на приятелите си, че ако продължиш да пушиш, те трябва да ти се сърдят, да не ти говорят, да те вържат някъде, да те пребият, нещо такова. Можеш и да разбереш що за приятели имаш
    ва е добро редложени с 1 куршум 2 заека

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Самоубий се.

Спри докато е време,защото почнеш ли идин път адски трудно се спира.. Не съм палила от 2 седмици много искам да ги откажа, пропуших преди повече от година,а бях едва на 12 / не че сега съм на повече де 13 / , но жалка е гледката по улиците на Бг - всяко второ дете с фас .. Колкото и да е трудно ще ги спраа.. Имай воля сега и ги спирай,защото колкото по-късно,толкова по-трудно е да ги откажеш
    С моята приятелка решихме заедно да ги спрем.. Ако някоя от двете запали се разваля обещаното,а мисля,че приятелството е по- важно от цигарите .. Пробвай така.. Ще помогнеш и на себе си и на фр

Мега фен Аватара на EarthShaker
    просто не пали цигари и не си ги пъхай в устата

нЕмаш душа явно

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Всичко става с воля и с отговорност.... а за хора който пушат от 1 2 3 месеца даже до 6 и ми казват че са силно пристрастени Не ме разсмивайте моля ви. Майка ми пуши 40 години като издънена печка и в един хубав ден просто реши и ги спря така че не ми обеснявайте че неможете да спрете да пушите. Защото не че неможете, а неискате
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Ако се опитваш да ги спреш от раз е съвсем малко вероятно това да стане. Намали ги поетапно. Ако не можеш, потърси помощ от специалист
    Точно така се спират. Това "поетапно" не е никакво спиране!

Цигари се спират с инат..
    Don't tell me what I can or can't do !

като чуя за спиране на цигари винаги се сещам за марк Твен:"Да откажеш цигарите не е трудно.Аз самият съм го правил поне 100 пъти"Така де не еот най-лесните неща.Аз до сега съм запалил само 3 цигари и то преди 6,7 год и не ми хареса толкова много.Все пак престръстяването към цигарите е в по-голямата си част навик.А как да ги спреш пробвай постепенно ако не успееш -изведнъж

Re: Как да спра да пуша?Спешно!!!

Цитирай Първоначално написано от kris4ann
    Еми моя вапрос е малко странен, но от няколко дена пуша и усештам че се престрастявам..Помощ как да спра цигарите!!! [/b]
    след като пушиш от няколко дена е смешно да ти представлява какъвто и да е проблем. просто спри. хора след години пушене спират, ти ли не можеш? и защо въобще ги почна? да сме модерни ли?

Цитирай Първоначално написано от plmn
    след като пушиш от няколко дена е смешно да ти представлява какъвто и да е проблем. просто спри. хора след години пушене спират, ти ли не можеш? и защо въобще ги почна? да сме модерни ли?
    Οфтопик:

И аз понякога се заяждам, ама що трябва да вкарвате клишетата винаги?

Мега фен Аватара на Mi6inka

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Οфтопик:

И аз понякога се заяждам, ама що трябва да вкарвате клишетата винаги?

ами защото си е така.... ето поредния случей на "пуша цигара значи съм гъзар!" Пуши от няколко дена и пуска тема как да ги откаже???? WTF? Та той/тя дори още не е започнал/а да изпитва необходимостта от това да запалиш цигара.По-скоро трябваше да разберем ,че е модерен Нищо лично...

нито го е казал, нито го е показал, че даже и напротив, иска да спре, кво се правите са и вие... кога ще се научите, че това е СВОБОДНА държава и вече далеч правя-определено-нещо опитвам се да подражавам на еди-кого-си.

не се права на модерна..

Град
    Варна
    Като ти се пуши 30 лицеви и като ти се уморят ръцете почваш коремни преси ако това не помага да те ритат през гъза по 5 пъти с военни кубинки и като крайна мярка да ти бият шамари преззз..... по скъпо от него няма ще ги откажеш не ами цигари като чуеш и ще се криеш с гръб към стената Ние вярваме в тебе,за това воля и ще видиш как след време ще ги забравиш.Баща ми казва че пърите 4 дена са най-гадни...той така и не ги спря ЗНАЕШ ЧЕ МОЖЕШ !!! УСПЕХ !!!
    http://www.vbox7.com/play:da86ee03 забавна анимация,трепач е!!!
    ///Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.

Мерси, мерси...
    според писаноо от вас значи напредвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си