- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пусна ли?
na 16 sum... hodq sus edno momche ot 1 godina i 2,3 meseca.. vijdam, che i toi si ima nujda.. i mi e gadno, zashtoto go vijdam.. az go obicham, a i toi mi e dokazal che i ot negova strana e taka.. a i sled kato sum se ubedila i v negovite i v moite chuvstva az znam, che toi znae kak da go napravi..
p.s : usera e na sestra mi ..
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
Както го описваш, няма какво да те притеснява важното е чувствата да са ви е взаимни и другото ще си дойде на подходящото място и време а ако се притесняваш от този интимен момент сподели с приятеля ти за притеснението си,сигурен съм че ще прояви разбиране!Първоначално написано от victoriqq
Две глави мислят по-добре от една!
НЕ след брака за него се пази..
Добре де не можеш ли да прецениш сама без да се допитваш до интернет , а и съдейки по заглавието на темата си мисля че ти не си готова или греша?
Какво ще да рече "Да му пусна ли" ти искаш ли да му пуснеш и секса за теб какво представлява , ти си доста време с това момче преди него имала ли си сексуален контакт въобще моето мнение е че просто трябва да помислиш за много неща ... Когато правя секс с човек на който държа ще ми е кофти ако той ми "пуска" това е присъщо за един друг тип момичета , съмнявам се ти да си от тях и дано не си де ... Сега нямам гадже но бившата ми приятелка правеше секс с мене защото тя го искаше смисъл харесваше да го прави с мен постоянно колкото и нескромно да звучи. Бих се засегнал много ако разбера че тя се допитва до някой дали да ми "пуска" а ако го направи в интернет и аз го разбера това ще е краят не за друго ами защото това е прекалено интимно и е свързно с чувствата на даден човек било то ти или той. И какво примерно тука някой пише пусни му и ти отиваш и се чукаш с него , ако наистина се обичате и един ден стигнете до темата за първият ви път двамта , какво ще му кажеш - абе аз попитах в един форум и за това го направих с тебе ?!?
Това са глупости , ти сама можеш да прецениш ако не си готова не го прави , ако си и искаш да го направиш да направи го все пак не си малка , използвайте кондоми и бъдете разумни УСПЕХ!
Трябва ти самата да си решиш
тма че те обича нестига Трябва и да си готова![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Пусни МИ.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ако чакаш да прочетеш "ДА" като отговор...
имаш го от мен
Ибе ти са - ибеш са.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Я уточни какво ще му "пуснеш"? Фишът за тотото ли, що ли? Ако имате желение да споделите близост и чувства - сексът е възможността за това. Но само ако го искаш - иначе нещата се изопачават. А тотото може да му го пуснеш, и дано да уцелите шестица![]()
не изчакай още 10 години
-- -- --
той на колко е??
пък и не смятам че момчето е чакало година и нещо и не е правло секс с друга..
направи го когато се чусваш готова.. не бива да бъдеш задължена от никого.. но да знаеш че не ти е бил верен..![]()
мисля ,че е нормално вече да водите полов живот ,но помесле си дали ти го искаш ,а не само заради него![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ами не ................. гледкай си го още![]()
![]()
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Ако си готова за него ще стане от момента ако не явно няма да имате бъдеще скоро .. но ако хич не ти пука ебете се няма кво да чакаш.Утре може да умреш и да си била на сухо .. за момчето също!
Ако и ти го искаш!
Пусни му.
Пусни му
заеби го ... пусни на мен
-- -- --
направи каквото ти идва от вътре и каквото мислиш за правилно , но не забравяй , че той е момче и като всяко момче си има нужди
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
не не му пускай .. пази си го още толкова време пък тогава може и да стане ..![]()
едно не ми е ясно .. тва момче не ти ли е намеквало изобщо .. като ге знам кфи са днешнитее . по-горе казахаа , че надали ти е бил верен .. мн съм съгласна .. абсурд е !!![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~