- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пусна ли?
Хм......ако го обичаш не само няма да се колебаеш,ами и ще умираш от кеф докато сте Заедно понеже любовта прави любенето вълшебно.Самата гледка да го побъркваш,да се гърчи от кеф в ръцете ти...неповторимо но ще го получиш само ако истински се обичате..и не мисля че щеше да секолебаеш или да чакакш толкова дълго...
Ако искаш да му пуснеш давак ако не искаш недей.Не знам аз как да ти помогна.
Ми да .... кво ши си играйм да питаме по форумитеПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
Чакай сега да попитам кристалната топка![]()
Не .. Тя казва да не му пускаш .. Изчакай още 2 3 годинки![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
именноПървоначално написано от jambo_bs
![]()
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Твърдо НЕ. 16 години си чакала ти, нека и той почака поне още толкова![]()
абе вие хора наркомани ли сте ? какво зимате, че явно е мнг вредно да не го взимам и аз .... *** му майката ... да питаш някви хора дали да пуснеш на приятеля си ? че за чий уй ти е тая тиква на раменете тогава ?
Ако бях на твое място не бих...![]()
Интересно ми е как така се отдавате на някой без да ви пука много.
Какво ,като сте заедно от година и прочие?Как така си 100% сигурна в него?Ами накрая ,ако стане таака че не се вземете?тебе кой ще те иска щом си вече опъната ,а?И как ти се струва ,като се омъжиш някой ден ,мъжът ти постоянно да ти натяква ,че си била вече чужда преди да легнеш с него,че не си била чиста?айде няма да задълбавам с моето мислене,защото ти си решаваш,ама гаранция давам че не си готова за тази стъпка,поради простата причина ,че питаш нас дали да го направиш.Ако наистина беше готова и желанието в теб надделяваше,нямаше изобщо да се замисляш,ама това си е друг въпрос и аз въпреки всичко съм против.Това е моето мнение,кой каквото ще да казва.
Заведи го първо на пълни изследвания,може да е болен от спин,сифилис,хепатит,знаеш ли.Здравето преди всичко!![]()
ми да защ0 не ак0 смяташ че си г0т0ва..
![]()
Мдам това беше най-смисления коментарПървоначално написано от golqmumnik
![]()
момичета слезте на земята в отварянето няма нищо страшно какво толкова го мислите или да или не ти ходишс него вече година радваи се че още те тарпи![]()
Еееей...аз съм в подобно нещо...защо мислиш, че е спал с друга...?! Има момчета, които държат на момичето до себе си...Първоначално написано от Rofl4e
![]()
По темата: Ти си преценявай! Само ти знаеш дали го иксаш толкова много или не...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пусни му щом цяла година и кусур те е чакало![]()
... Година и половина щом не си му пуснала значи или е чукал друга на 100% или просто е задръстен и не мъ пускат...
Макар че е възможно да се " любите " взаимно много и да те обича...
Моето мнение е - да прецениш сама...
Дали го желаеш само ти си знаеш и ние не можем да ти кажем нищо :/
Според мен не си малка и връзката ви изглежда не е някое детско увлечение,така че няма нищо лошо![]()
Първоначално написано от Rofl4e
Глупости на търкаленца,казани на изустПървоначално написано от Winterfresh
Това,че не сте срещали такива хора....си е съвсем друг въпрос.
по темата : Щом питаш в някъв форум стадо заблуденяци... значи определено си помисли пак дали си готова...И това,че момчето си имало нужди НЕ Е ПРИЧИНА да го правиш!
Rofl4e не искам да се заяждам или нещо подобно,но не си сирорен/а дали и е изневерявал![]()
Недей да съдиш за всички момчета по някое определено момче или по това,че като малки всички момиченца са ни учили,че мъжете само за секс са с тебМоже пък и да и е верен никой не е 100 % сигорен
![]()
Относно темата: Ами ако се чустваш готова,защо не? Също така поговорете си и ако вече ти имаш съмнения,че не ти е верен попитай го,но му кажи,че не искаш да те лъже вярно е,че има мн дето няма да си признаят ама все пак опитай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или пък на тези които казват,че 100% се е чукал с друга или е задръстен или такива неща,защо не помислят,че не секса е най-важен (въпреки,че е мн сериозна стъпка и в някой връзки тои е водещ,а в други просто разнообразие) може би наистина я обича щом и го е доказал
![]()