.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Хм......ако го обичаш не само няма да се колебаеш,ами и ще умираш от кеф докато сте Заедно понеже любовта прави любенето вълшебно.Самата гледка да го побъркваш,да се гърчи от кеф в ръцете ти...неповторимо но ще го получиш само ако истински се обичате..и не мисля че щеше да секолебаеш или да чакакш толкова дълго...

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Ако искаш да му пуснеш давак ако не искаш недей.Не знам аз как да ти помогна.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Ибе ти са - ибеш са.
    Ми да .... кво ши си играйм да питаме по форумите

Чакай сега да попитам кристалната топка
    Не .. Тя казва да не му пускаш .. Изчакай още 2 3 годинки
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Ибе ти са - ибеш са.
    Ми да .... кво ши си играйм да питаме по форумите
    именно
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Твърдо НЕ. 16 години си чакала ти, нека и той почака поне още толкова

недей мъчи момчето бе! незнаеш ли че като не прави секс, ше му се подуят топките и ще умре?

абе вие хора наркомани ли сте ? какво зимате, че явно е мнг вредно да не го взимам и аз .... *** му майката ... да питаш някви хора дали да пуснеш на приятеля си ? че за чий уй ти е тая тиква на раменете тогава ?

Ибе ти са - ибеш са.
    напълно подкрепя твоето мнение

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    ако чакаш да прочетеш "ДА" като отговор...
    имаш го от мен
    и от мен
    Just SmiLe

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ако бях на твое място не бих...
    Интересно ми е как така се отдавате на някой без да ви пука много.
    Какво ,като сте заедно от година и прочие?Как така си 100% сигурна в него?Ами накрая ,ако стане таака че не се вземете?тебе кой ще те иска щом си вече опъната ,а?И как ти се струва ,като се омъжиш някой ден ,мъжът ти постоянно да ти натяква ,че си била вече чужда преди да легнеш с него,че не си била чиста? айде няма да задълбавам с моето мислене,защото ти си решаваш,ама гаранция давам че не си готова за тази стъпка,поради простата причина ,че питаш нас дали да го направиш.Ако наистина беше готова и желанието в теб надделяваше,нямаше изобщо да се замисляш,ама това си е друг въпрос и аз въпреки всичко съм против.Това е моето мнение,кой каквото ще да казва.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Заведи го първо на пълни изследвания,може да е болен от спин,сифилис,хепатит,знаеш ли.Здравето преди всичко!

ми да защ0 не ак0 смяташ че си г0т0ва ..

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Заведи го първо на пълни изследвания,може да е болен от спин,сифилис,хепатит,знаеш ли.Здравето преди всичко!
    Мдам това беше най-смисления коментар

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от sunshineee
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    той на колко е??
    пък и не смятам че момчето е чакало година и нещо и не е правло секс с друга..

направи го когато се чусваш готова.. не бива да бъдеш задължена от никого.. но да знаеш че не ти е бил верен..
    +132664

момичета слезте на земята в отварянето няма нищо страшно какво толкова го мислите или да или не ти ходишс него вече година радваи се че още те тарпи

Мега фен Аватара на Hilary_
    той на колко е??

направи го когато се чусваш готова.. не бива да бъдеш задължена от никого.. но да знаеш че не ти е бил верен..
    Еееей...аз съм в подобно нещо...защо мислиш, че е спал с друга...?! Има момчета, които държат на момичето до себе си...
    По темата: Ти си преценявай! Само ти знаеш дали го иксаш толкова много или не...

пусни му щом цяла година и кусур те е чакало

... Година и половина щом не си му пуснала значи или е чукал друга на 100% или просто е задръстен и не мъ пускат...
    Макар че е възможно да се " любите " взаимно много и да те обича...
    Моето мнение е - да прецениш сама...
    Дали го желаеш само ти си знаеш и ние не можем да ти кажем нищо :/

Цитирай Първоначално написано от Winterfresh
    ... Година и половина щом не си му пуснала значи или е чукал друга на 100% или просто е задръстен и не му пускат...
    Макар че е възможно да се " любите " взаимно много и да те обича...
    Моето мнение е - да прецениш сама...
    Дали го желаеш само ти си знаеш и ние не можем да ти кажем нищо :/

Според мен не си малка и връзката ви изглежда не е някое детско увлечение,така че няма нищо лошо

Супер фен
    той на колко е??
    Цитирай Първоначално написано от Winterfresh
    ... Година и половина щом не си му пуснала значи или е чукал друга на 100% или просто е задръстен и не мъ пускат...
    Глупости на търкаленца,казани на изуст Това,че не сте срещали такива хора....си е съвсем друг въпрос.

по темата : Щом питаш в някъв форум стадо заблуденяци... значи определено си помисли пак дали си готова... И това,че момчето си имало нужди НЕ Е ПРИЧИНА да го правиш!

Rofl4e не искам да се заяждам или нещо подобно,но не си сирорен/а дали и е изневерявал
    Недей да съдиш за всички момчета по някое определено момче или по това,че като малки всички момиченца са ни учили,че мъжете само за секс са с теб Може пък и да и е верен никой не е 100 % сигорен
    Относно темата: Ами ако се чустваш готова,защо не? Също така поговорете си и ако вече ти имаш съмнения,че не ти е верен попитай го,но му кажи,че не искаш да те лъже вярно е,че има мн дето няма да си признаят ама все пак опитай Или пък на тези които казват,че 100% се е чукал с друга или е задръстен или такива неща,защо не помислят,че не секса е най-важен (въпреки,че е мн сериозна стъпка и в някой връзки тои е водещ,а в други просто разнообразие) може би наистина я обича щом и го е доказал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си