.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпрос за хининовата вода

Реших да си купя хининова вода, тъй като много помагала ми казахa. Oбясниха ми, че се слага след като се изкъпеш и след това сушиш и може и на суха коса 'когато се сетя' да се пръскам с водата, но се чудя дали няма да ми се омазнява много косата, ако пръскам и на суха и горе-долу дали има наистина добър ефект и до колко време сте го постигнали с водата? :P
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

След като си измиеш косата,слагаш хининовата вода(без да я отмиваш).И това е.Аз не съм чувала да се пръска след това или нещо такова
    Според мен,ако я ползваш редовно,ще има ефект.
    Аз я ползвах известно време и имаше ефект,но след като свърши не съм си купувала,че все забравям
    Можеш да пробваш и стимуланта на Икаров.Той също е за бърз растеж
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Какво точно представлява и каква е цената му и ест. процедурата на нанасяне ?
    И мога ли да слагам и стимулант и хининова вода едновременно?
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Да,можеш да ги ползваш едновременно.
    Той струва около 5-6лв.
    На суха коса нанасяш стимуланта(втриваш хубаво в корените),отгоре слагаш торбичка на главата и отгоре кърпа и стоиш така час-час и нещо.След това влизаш и се къпеш
    Аз не го ползвам много редовно,защото все не ми остава време да стоя толкова време,но много хора казват,че помага

Благодаря много!

А нямаше ли и за нокти някакъв стимулант на Икаров или се бъркам?

Май имаше наистина.Продуктите на Икаров са цяла серия,има за доста неща,ако не се лъжа

МММММММЕРСИИИ за цялото инфо.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Благодаря много!

А нямаше ли и за нокти някакъв стимулант на Икаров или се бъркам?
    аз имам такав стимулант то по-точно е масло за ноктите и помага
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

А за какво помага
    Какво прави?
    Айде и аз един път да ви попитам

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    А за какво помага
    Какво прави?
    Айде и аз един път да ви попитам
    ами помага като цяло на ноктите да не са толкова меки ,да не се чупят и лющят.То е в тубичката като лак и си има четчеца.Слагаш около ноктите и може и върху самите нокти и си правиш масаж а може и без стоиш така 20 мин и после с едно памуче го махаш така всеки ден
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Уф, мойте нокти тамън ги пусна и се изпочупат щ
    Галушке, ти имаш ли снимка на ноктите ти ?

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    аз я слагам на леко влажна коса,защото като я сложа на суха много ми се омазнява.Имай предвид,че за да има ефект трябва да изразходваш минимум 5 шишенца.и лично мое мнение купувай си тея в шишенцата,а не с пръскалките,защото по добре да напояваш памук и да го втриваш хубаво в корените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си